ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρες τη Συντροφιά σου…

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Στην 28ης Οκτωβρίου 45 στην Έγκωμη θα βρεις τη «Συντροφιά», έναν πολύ όμορφο ρετρό χώρο διακοσμημένο σαν παλιό μεζεδοπαντοπωλείο. Η «Συντροφιά» δημιουργήθηκε από μία ομάδα φίλων και συνεργατών που αποφάσισαν να μοιραστούν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους και κυρίως την αγάπη τους για το καλό φαγητό, δημιουργώντας έναν γαστρονομικό πλούτο που αποτέλεσε αμέσως σημείο γευστικών εμπειριών της πρωτεύουσας. Διαθέτει ένα χώρο προσεγμένο και φιλόξενο που σε κερδίζει με τα αυθεντικότερα και γευστικότερα προϊόντα της ελληνικής γης, μόνο από αγνά και ποιοτικά υλικά. Εκεί, η παράδοση παντρεύεται με την εξέλιξη και οι ιδιοκτήτες με μεράκι και σεβασμό στον πελάτη θα φροντίσουν να σε εντυπωσιάσουν με τις γευστικές τους προτάσεις.

Δεκάδες διαλεγμένοι παραγωγοί από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και Κύπρο, εμπιστεύονται προϊόντα και συνταγές στην «Συντροφιά» βοηθώντας την να συνθέσει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Είναι ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις, ενώ για να εντυπωσιάσετε πραγματικά τους συνεργάτες σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Private Cheffing.

Στη «Συντροφιά» μπορεί κανείς να δοκιμάσει: πιάτα, μεζέδες και platters με τα πιο αγνά υλικά, όπως τα βουβαλίσια προϊόντα της Κερκίνης, τη φάβα Σαντορίνης, το πεκορίνο Αμφιλοχίας, τα τυριά Νάξου, Μυτιλήνης και Μακεδονίας, τα αλίπαστα της Κομοτηνής, το μαστέλο της Χίου, το σπιτικό χαλούμι και αναρή της Κύπρου, τα λουκάνικα Τζουμαγιάς, τις χυλοπίτες από τον Όλυμπο, τις χειροποίητες πίτες και πιπεριές από την Φλώρινα, το απάκι και το σύγκλινο από την Κρήτη.

Κακομάθετε τον εαυτό σας με τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η ελληνική γαστρονομία, ενώ παράλληλα πάρτε και βαθμούς Ανταμοιβής, πληρώνοντας απλά με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.