ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δοκιμάσαμε τα πιάτα του Marinado και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Tο delivery μπορεί να είναι και χορταστικό και νόστιμο ξεφεύγοντας από τις κλισέ επιλογές μεσημεριανού ή βραδινού φαγητού. Ίσως το έχεις δοκιμάσει ή ακούσει για το only delivery εστιατόριο Marinado, που άνοιξε τις πόρτες του εδώ και λίγους μήνες στη Λευκωσία.

Ένα εστιατόριο που έχει στόχο του να προσφέρει απολαυστικό φαγητό για το μεσημέρι αλλά και πλέον το βράδυ που μπορείς να μοιραστείς με τους φίλους ή τους συνάδερφους σου.

Βραδάκι λοιπόν, και όπως πολλοί από εμάς κάποιες μέρες λόγο πολλών υποχρεώσεων δεν προλαβαίνουμε να μαγειρέψουμε και προσπαθούμε να βρούμε κάτι γρήγορο, νόστιμο και χορταστικό που θα έρθει να μας βρει στο κατώφλι τις πόρτας μας.

Το Marinado, το είχα δοκιμάσει στις αρχές του, όταν ακόμη δεν άνοιγε βράδυ, μια μέρα στην καραντίνα, παράγγειλα το μεσημέρι μια απολαυστική σαλάτα κοτόπουλο με λάιμ και βότανα μια ελαφριά και υγιεινή επιλογή που με ενθουσίασε.

Κοιτάξαμε λοιπόν, τις επιλογές που είναι για βραδύ, για να βρούμε τι θα παραγγείλουμε. Στο βραδινό μενού υπάρχουν σαλάτες όπως, η σαλάτα με χαλούμι, με pork chop, επιλογές στην πίτα όπως το pork belly αλλά και meal με επιλογές ανάμεσα σε κοτόπουλο picante, marinando meatballs, τα νόστιμα τους φαλάφελ, μια επιλογή που προσφέρετε και για vegan αλλά και το marinado mix που μπορείς να δοκιμάσεις λίγο από όλα. Όλα τα meal συνοδεύονται με πατάτες, σαλάτα, πίτα και dips, με όλα να είναι homemade τα οποία ετοιμάζονται καθημερινά.

Επιλέξαμε το mix grill αλλά και το pork chop meal για να έχουμε την επιλογή να τσιμπήσουμε λίγο από όλες τους στις νοστιμιές. Το delivery ήρθε γρήγορα και οι μερίδες ήταν αρκετά χορταστικές.

Όλες οι επιλογές φαίνονταν πως ήταν φρέσκες και προετοιμασμένες προσεκτικά.

Το Marinado είναι μια πολύ καλή επιλογή αν αυτό που ψάχνεις είναι να απολαύσεις το ένα καθημερινό βραδινό ή μεσημεριανό γεύμα χωρίς υπερβολές, αλλά ποιοτικά και γευσάτα.