ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δοκίμασε τα πιο αυθεντικά homemade στο BIGBUN

Στην οδό Κλεάνθη Καλογερά στην λαϊκή γειτονιά που αποτελεί πλέον τον πιο ανερχόμενο δρόμο της πολυαγαπημένης πόλης της Λάρνακας , ένα εναλλακτικό μαγαζί χτισμένο μέσα σε ένα διατηρητέο κτίριο, φτιάχνει αυθεντικά αμερικάνικα burgers που ανταποκρίνονται στους απαιτητικούς foodies που βρίσκονται σε αναζήτηση για γαστρονομικά ταξίδια!

Ο λόγος για το BIG BUN το οποίο από την πρώτη μέρα του ανοίγματος του έχει ενθουσιάσει το κοινό με τις αυθεντικές του γεύσεις αλλά και την ευδιάθετη, χαλαρή του ατμόσφαιρα που θυμίζει απόκομμα από lifestyle περιοδικό του 1970.
Το BIG BUΝ είναι ένας χώρος με καλλιτεχνικές αναζητήσεις από τους ντόπιους ζωγράφους της πόλης και καθαρές διακοσμητικές γραμμές που σέβονται την αρχιτεκτονική παράδοση , που έχουν ένα και μόνο σκοπό: Να δίνουν προτεραιότητα στην εμπειρία του burger. Τα burgers αποτελούν όλα signature δημιουργίες και κάθε επιλογή στο μενού φτιάχτηκε με σκοπό να δίνει ένα εκρηκτικό συνδυασμό γεύσεων που αφήνουν τις γευστικές μας συχνότητες ελεύθερες να βιώσουν τα φρέσκα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε κάθε burger.

Βλέποντας το μενού που είναι αναρτημένο ακριβώς μπροστά από την ανοιχτή κουζίνα , καταλαβαίνουμε ότι οι επιλογές δεν χρειάζεται να είναι πολλές για να απολαύσεις ένα πραγματικό burger.

Ξεχωρίσαμε το Blue Cheese που αν είστε λάτρεις του τυριού δεν πρέπει να χάσετε, το Gipsy Burger με homemade pickles, το dirty burger με αυγό που αποτελεί την κορύφωση της απόλαυσης , το vegetarian burger φτιαγμένο από μπιφτέκι με παντζάρι αλλά και τις επιλογές των French fries που φτιάχνονται εκείνη την ώρα και συνοδεύονται με bacon, τυρί και αυγό! Δεν θα μπορούσε να λείπει στις εκπληκτικές συνταγές του BIG BUN και ένα μυστικό, που ξεκινάει από την ιστορία της Λάρνακας, επηρεάζεται από τους πολυταξιδεμένους ιδιοκτήτες του και καταλήγει στα φρέσκα υλικά και sauces για κάθε burger. Όπως μας δηλώνουν και οι ίδιοι, οι αληθινοί λάτρεις του burger θα καταλάβουν ότι μέσα στα burgers μας υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που γεύονται, όμως θα παραμείνει μυστικό.

Το BIG BUN είναι ένας άξιος παίκτης του burger στην πόλη της Λάρνακας ! Αν βρεθείς στην ωραία Λάρνακα, πρέπει ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείς.