ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκαψαν τo Skinny Fox: Ανοίγει κανονικά το βράδυ

WIZ TEAM

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 2/6 η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο γνωστό μπαρ-εστιατόριο Skinny Fox, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:30 στο εξωτερικό χώρο του εστιατορίου. Στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεσή της. Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται η πυρκαγιά να τέθηκε κακόβουλα. Οι εξετάσεις συνεχίζονται ενώ η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, το μπαράκι-εστιατόριο θα κάνει τις απαραίτητες επιδιορθώσεις και το βράδυ θα λειτουργήσει κανονικά.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά σε εστιατόριο στο ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Μενάνδρου στη Λευκωσία. Η πυρκαγιά ήταν στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου και κατέστρεψε μεγάλη τέντα σκίασης , καρέκλες και τραπέζια, εξωτερικές θερμάστρες υγραερίου και φωτιστικά ενώ από την βαφή επηρεάστηκε ελαφρά η βαφή της πρόσοψης της πολυκατοικίας. Ανταπόκριση 2 στελεχωμένων πυροσβεστικών οχημάτων από Σταθμό Πύλης Πάφου. Υπό έλεγχο στις 04.36. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

Πηγή https://www.24sports.com.cy/gr/news