ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕXPO CYPRUS 2015

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) θα διοργανώσει τον Μάιο του 2015 μια μεγάλη διεθνή εμπορική έκθεση με τίτλο «EXPO CYPRUS 2015 - Διεθνής Εμπορική Έκθεση Κύπρου». Την διαχείριση της EXPO 2015 ανέλαβε η ΙΜΗ.

Η διοργάνωση μιας μεγάλης και πολύ-επίπεδης εμπορικής έκθεσης θα βοηθήσει στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και θα αναδείξει την κυπριακή επιχειρηματικότητα.

Οι διοργανωτές αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου είναι σίγουροι πως αυτή η διοργάνωση θα κερδίσει το στοίχημα και θα αναδείξει την κυπριακή επιχειρηματικότητα.

Η έκθεση θα είναι πολύ-θεματική ενώ ορισμένες κατηγορίες εκθεμάτων θα απευθύνονται προς τις επιχειρήσεις και ορισμένες προς το ευρύ κοινό. Με αυτές τις προϋποθέσεις, την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Το δίδυμο του εμπορικού και επιχειρηματικού περιεχομένου της έκθεσης σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα ψυχαγωγικών εκδηλώσεων θα προσδώσουν την απαραίτητη δυναμική μιας πολυδιάστατης διοργάνωσης, μιας μεγάλης εμπορικής γιορτής με στόχο να συμμετάσχει όλη η Κύπρος. Η έκθεση θα διοργανώνεται μια φορά ετησίως, κάθε άνοιξη.

Ο κύριος στόχος της έκθεσης είναι η προσέλκυση κυπριακών επιχειρήσεων τόσο βιομηχανικών όσο και εισαγωγικών από όλους τους κλάδους για να προωθήσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και φυσικά να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.
Την  έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν μέσα από τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία των εκθετών ολοκληρωμένες λύσεις στις διάφορες κατηγορίες των εκθεμάτων.

Info
Η έκθεση θα διεξαχθεί στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης από τις 13 μέχρι τις 17 Μαίου αναμένεται να προσελκύσει πέραν των 30.000 επισκεπτών.
Στόχος είναι η έκθεση να καθιερωθεί ως ο πιο σημαντικός ετήσιος εμπορικός θεσμός στην Κύπρο.