ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δουλειά από το σπίτι θέλει τον σωστό εξοπλισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτή η εβδομάδα βρίσκει πολλούς από εμάς στο σπίτι και πολύ σοφά πράττουμε όσοι μπορούμε να δουλέψουμε εξ αποστάσεως. Η κατάσταση όπως φαίνεται θα συνεχιστεί και για άλλες εβδομάδες και έτσι πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι να φέρουμε το έργο εις πέρας. Αυτό σημαίνει ότι tablets και smartphones έχουν πάρει «φωτιά»!

Πρόκειται για το πιο σημαντικό τεστ για να δούμε αν οι συσκευές μας μπορούν να ανταπεξέλθουν στον φόρτο εργασίας ή αν πρέπει να τα αντικαταστήσεις με κάτι μεγαλύτερο, γρηγορότερο, ισχυρότερο! Για εσένα που θα μείνεις και θα εργαστείς από το σπίτι ξεχωρίσαμε τα πιο δυνατά smartphones και tablets για να κάνεις τη δουλειά σου αποτελεσματικά, άνετα και βολικά. Και όταν η δουλειά τελειώσει, μπορείς να χαλαρώσεις με Netflix, videos ή μιλώντας με φίλους και οικογένεια!

Tα smartphones

Για αρχή σου έχουμε ένα budget μοντέλο, τελευταίας τεχνολογίας: το Xiaomi Redmi Note 8 Pro, που έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio G90, τεράστια οθόνη 6,53 ιντσών LCD με ανάλυση 2340×10806GB RAM και 64GB δίσκου. Και η μπαταρία του, όμως, χωρητικότητας 4500mAh είναι αρκετή για να το χρησιμοποιείς για ώρες! Το Redmi Note 8 είναι ένα flagship σε τιμή budget.

Φτάνοντας στα κανονικά flagship, ερχόμαστε - σε ποιο άλλο; Στο iPhone 11. Χρειάζονται συστάσεις; Ο γρηγορότερος επεξεργαστής της αγοράς, το καταπληκτικό λειτουργικό σύστημα της Apple, απίστευτες κάμερες, οθόνη 6,1 ιντσών, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου iPhone.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο» του Android, βρίσκουμε το απόλυτο flagship, το Samsung Galaxy S20. Με οθόνη 6,2 ιντσών η οποία… λιώνει και χάνεται στα πλαϊνά της συσκευής, τον γρηγορότερο επεξεργαστή που υπάρχει σε συσκευή Android, κάμερα 64 megapixel, τεράστια ανάλυση οθόνης AMOLED (3200×1440), 8GB RAM και 128GB δίσκο δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!

Τα tablets

Περνάμε στα tablets για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη οθόνη για πιο άνετο multitasking! Ξεκινώντας από την budget περιοχή, βρίσκουμε το Huawei MediaPad T3, το οποίο στις 9,6 ίντσες είναι ό,τι πρέπει για δουλειά από το σπίτι και για να «τρέξεις» εφαρμογές γραφείου. Τετραπύρηνος επεξεργαστής, οθόνη IPS και 16GB δίσκος, το μικρό Huawei είναι “bargain”.Αν όμως δεν σου αρκεί, τότε το Samsung Tab A T510 σίγουρα θα σε καλύψει. Οθόνη 10,1 ιντσών, οκταπύρηνος επεξεργαστής, σύστημα τρισδιάστατου ήχου Dolby Atmos, τεράστια μπαταρία 6150mAh και, βέβαια, εγγύηση Samsung!

Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους στους κύπριους καταναλωτές μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος public-cyprus.com.cy, στο email info@public-cyprus.com.cy και στο τηλέφωνο 7777-0300. Προσφέρεται η δυνατότητα ανέπαφης παράδοσης, αν η παραγγελία έχει πληρωθεί ηλεκτρονικά και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€. Στα public-cyprus.com.cy μπορείτε να βρείτε όλα εκείνα τα προϊόντα που θα εξασφαλίσουν ευχάριστες στιγμές ακόμη και στο σπίτι.