ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιαπωνικές βραδιές στο Hilton Cyprus

«Itadakimasu» στα ιαπωνικά σημαίνει καλή όρεξη! Και σίγουρα μόνο καλή θα είναι η όρεξη σας, ειδικά για τους λάτρεις των σούσι, αν βρεθείτε στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, και συγκεκριμένα το εστιατόριο Fontana από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Mαρτίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η διεύθυνση του ξενοδοχείου θέλει να καταπλήξει το κοινό και να χαρίσει αξέχαστες βραδιές γευσιγνωσίας διαφόρων χωρών, κάνοντας αρχή με τις ιαπωνικές.

Μέσα στα πλαίσια των ιαπωνικών βραδιών, θα φιλοξενούνται σεφ απο το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko, όπου μαζί με τη γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου θα ετοιμάσουν στην παρουσία σας ένα εντυπωσιακό και δελεαστικό μπουφέ.

Φρεσκότατα θαλασσινά και ψάρια αποτελούν τη βάση για τα ευφάνταστα σούσι που θα απολαύσετε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε μια ευρεία γκάμα αυθεντικών ιαπωνικών φαγητών όπως σούπα μίσο, κοτόπουλο τεριάκι, εξωτικές σαλάτες και πολλά άλλα.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να απολαύσετε μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα, χωρίς περιορισμό, σε ένα εξωτικό περιβάλλον.

Info
24 Φεβρουαρίου - 4 Mαρτίου 2016
Hilton Cyprus, εστιατόριο Fontana 20.00-23.00
Tιμή €28.00 ανά άτομο
 Για πληροφορίες και κρατήσεις 22377777