ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ημέρα Παιδιού στον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης

Για τέταρτη συνεχή χρονιά μια μοναδική εμπειρία απόλαυσαν τα παιδιά του προσωπικού του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρα Παιδιού». Παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών επισκέφθηκαν το γραφικό χωριό Αγρός, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα και τα φημισμένα τοπικά προϊόντα του, καθώς επίσης να απολαύσουν τις ιδιαίτερες φυσικές ομορφιές και μυρωδιές της περιοχής.

Πρώτος σταθμός το υπερσύγχρονο εμφιαλωτήριο της Blue Sky, εταιρείας του Ομίλου, όπου εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ. Κατά την ξενάγηση τους, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τις πηγές του Αγρού, οι οποίες είναι εμπλουτισμένες εδώ και αιώνες από έξι χείμαρρους και είναι οι μόνες πηγές της Κύπρου που δεν έχουν στερέψει ποτέ. Επίσης, είδαν από κοντά τη διαδικασία εμφιάλωσης που ακολουθείται, καθώς και τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται με στόχο τη διασφάλιση άριστης ποιότητας Φυσικού Μεταλλικού Νερού Αγρός.

Στη συνέχεια, στην Εκκλησία Παναγίας της Ελεούσας μέσα από την αφήγηση του πάτερ του χωριού, εντυπωσιάστηκαν από την ιστορία και την κληρονομιά του χωριού και της εκκλησίας. Περπατώντας στα δρομάκια του χωριού επισκέφθηκαν το εργοστάσιο τριανταφύλλων, όπου η οικογένεια Τσολάκη εδώ και αρκετά χρόνια παράγει μεταξύ άλλων ροδόσταγμα, ενώ στην κα Νίκη Αγαθοκλέους πήραν μια γεύση από παραδοσιακά προϊόντα και γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.