ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mel’s Organic Coffee Shop

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρώτο Mel’s Organic Shop στην Λευκωσία είναι γεγονός! Στόχος του Mel’s είναι να προσφέρει μια νέα επιλογή σε όσους λατρεύουν τον καλό καφέ αλλά και ενα υγιεινό τρόπο ζωής.

Με επιλογή οργανικού καφέ σε κάθε ρόφημα υψηλής ποιότητας και 100% Arabica, αλλά και με επιπλέον επιλογές όπως cold brew Honduras single origin και εκλεκτούς αρωματικούς καφέδες φίλτρου οι λάτρεις του καλού καφέ θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Επίσης προσφέρονται φρέσκοι χυμοί, ζεστή σοκολάτα και τσάι σε διάφορες επιλογές βοτάνων καθώς και γάλα καρύδας ή σόγιας.

Ειδική σημασία έχει δωθεί και στα σνάκς που θα βρείτε στο Mel’s όπως σπιτικά muffins τυρόπιτας και ελιωτής, σπιτικά μπισκότα βρώμης, σπιτικές μπάλες πρωτείνης σε 3 διαφορετικές γεύσεις και πολλά άλλα. Επιπλέον bio τσιπς για παιδιά και μπάρες πρωτείνης.Επίσης προσφέρονται διάφορα σάντουιτς και με νηστίσιμες επιλογές.

Στα σνακς μας υπάρχουν επιλογές για vegans, προιόντα χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, και με χαμηλές θερμίδες.
Ο χώρος είναι ειδικά σχεδιασμένος για να εκφράζει την φιλοσοφία του Mel’s και ταυτόχρονα να εμπνέει τον επισκέπτη να νιώθει άνετα και οικεία.

Το Mel’s Organic Coffee Shop βρίσκεται στην Λεωφόρο Τσερίου 47 στον Στρόβολο και λειτουργεί καθημερινά 07:00-18:00 και Σάββατο 08:00-14:00. Τηλ 99722020.

Θα το βρείτε στο Facebook και Instagram @ melsorganiccoffeeshop