ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες γευστικές διαδρομές αλά... Ελληνικά

Το αυθεντικό Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον στην ‘Εγκωμη, συνεχίζει το ταξίδι γεύσεων με 15 νέα, απολαυστικά πιάτα που λιώνουν στο στόμα.

Οι ελληνικοί μεζέδες με λίγο ουζάκι, κρασάκι και τσιπουράκι είναι η καλύτερη αφορμή για να έρθουμε κοντά! Δοκιμάστε τα καινούργια Μυζηθροπιτάκια με άνηθο, τα Μανιτάρια πορτομπέλο σχάρας, αλλά και γεύσεις από τα αγαπημένα θαλασσινά και κρεατικά του μεζεδοπωλείου, όπως μελωμένα φιλέτα χοιρινά, κεμπάπ γιαουρτλού, μπούτι κοτόπουλου σουβλάκι, καλαμαράκια σχάρας, γαυροκεφτέδες (φώτο) κ.ά.

To αυθεντικό Ελληνικό Ουζομεζεδοπολείον με τα ράφια γεμάτα από ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα όπως σάλτσες, αποξηραμένα λαχανικά, όσπρια και λουκάνικα, συνδέουν μια πανδαισία μπαχαρικών και αρωμάτων που σε αγγίζουν αμέσως. Στην ειδικά διαμορφωμένη γωνιά deli μπορείτε να βρείτε αρωματικά τυριά και άλλα ελληνικά προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιούνται από τους chef για την προετοιμασία των γευμάτων λίγο πριν τα σερβίρουν στους πελάτες.

Η διαμόρφωση του χώρου με τα ρετρό τραπέζια συνδυάζει την καλή, παραδοσιακή ταβέρνα με τους μεζέδες με αφετηρία στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Κύπρο και σας προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, με ποικιλία πάνω από 90 πιάτων.

Τώρα το καλοκαίρι, η ελληνική μεζεδοκατάσταση συνεχίζεται αλ φρέσκο για να ομορφύνει τα καλοκαιρινά βράδια με την παρέα σας. Ανοικτό μεσημέρι και βράδυ!

Info
Ελληνικό Ουζομεζεδοπολείον
Αχαιών 1, Έγκωμη, Λευκωσία
πλάι στο Hilton Park
Τηλ. 77778300
Δείτε το μενού στο www.toellinikocy.com