ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Michelin star Giorgio Locatelli μας «ταξιδεύει» στο πιο ιδιαίτερο Locatelli Culinary Journey

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Ιταλός Chef Giorgio Locatelli, βάζει όλη του την τέχνη, το ιταλικό ταμπεραμέντο και τη μαεστρία του στην ιταλική κουζίνα, και υποδέχεται τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας στο μοναδικό «Locatelli Culinary Journey» στις 23 και 24 Οκτωβρίου, στο Ristorante Locatelli, στο νέο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό.

Με ένα μενού που ενσωματώνει το πνεύμα και τις αυθεντικές γεύσεις της Ιταλίας, όπου η καρδιά της μαγειρικής ορίζεται ως η απόλαυση του ποιοτικού φαγητού, ο διάσημος Ιταλός Chef, ο οποίος συμμετέχει φέτος και ως κριτής στο Master Chef της Ιταλίας, υπόσχεται να «ταξιδέψει» το κοινό στο πιο ξεχωριστό γευστικό ταξίδι.

Από τα σπιτικά ζυμαρικά μέχρι τα απολαυστικά επιδόρπια, οι επισκέπτες του Ristorante Locatelli θα ενδώσουν στη γοητεία της ιταλικής παράδοσης και αυθεντίας, μέσα από τα signature πιάτα του Ιταλού Chef και του ειδικού μενού που σχεδίασε για αυτό το διήμερο, που συνδυάζεται με εκπληκτικά κρασιά από την ενημερωμένη κάβα του. Αρπάξτε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον ίδιο τον Chef, που θα σας φιλοξενήσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Το μενού περιλαμβάνει 6 πιάτα με wine pairing και το κόστος ανέρχεται στα €150 ανά άτομο.

INFO
Amara
Λεωφόρος Αμαθούντος 95, Άγ. Τύχωνας, Λεμεσός
Ωράριο εστιατορίου
19:00 – 23:00
Απαιτείται κράτηση. Για κρατήσεις, εδώ http://bit.ly/BookLocatelli