ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης δίπλα στους κορυφαίους φοιτητές

O Όμιλος Φώτος Φωτιάδης υποστηρίζοντας έμπρακτα την παιδεία και με στόχο την ενθάρρυνση της αριστείας, απένειμε χρηματικό βραβείο στον αριστούχο φοιτητή Σταύρο Σταύρου της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το βραβείο παρέδωσε η κα Άννα Χαραλάμπους, Marketing Manager της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, μέλος του Ομίλου Φωτιάδης, σε τελετή που διοργανώθηκε από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Σε σχετικές δηλώσεις της, η κα Χαραλάμπους αφού ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους φοιτητές, είπε: «Σε μια εποχή όπου η κρίση ανατρέπει τα όνειρα των νέων ανθρώπων, ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης ενθαρρύνει και στηρίζει αυτούς που συνεχίζουν να προσπαθούν, να αριστεύουν και να φιλοδοξούν».
 
Στην εκδήλωση, επίσης, επιβραβεύθηκαν φοιτητές του Τμήματος Marketing του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό του Johnnie Walker  για το σχεδιασμό διαφημιστικής εκστρατείας του Johnnie Walker Red Label με βάση συγκεκριμένους στόχους που τους δόθηκαν.

 Οι βραβεύσεις και ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για την υλοποίηση συγκεκριμένων κοινών στόχων, με αίσθημα ευθύνης για επιστημονική και κοινωνική προσφορά στην Κύπρο.

* Στην πρώτη φωτογραφία από την απονομή χρηματικού βραβείου στον αριστούχο φοιτητή Σταύρο Σταύρου