ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περιπατητικό Φεστιβάλ 2017

Επιθυμώντας να αναδείξει την πανέμορφη ανοιξιάτικη kυπριακή φύση και εκτιμώντας την θέρμη με την οποία το κοινό αγκάλιασε προηγούμενες ανάλογες εκδηλώσεις, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Περιπατητικό Φεστιβάλ.  Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέραν των δύο μηνών (15.3-21.5.2017), οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του εκτενούς δικτύου μονοπατιών της φύσης που προσφέρει η πατρίδα μας.

Οι περιπατητές θα συνοδεύονται από αδειούχους ξεναγούς, ειδικά εκπαιδευμένους για τα συγκεκριμένα μονοπάτια, καθώς και συνοδούς από το Τμήμα Δασών, όταν θεωρείται απαραίτητο.  Για τη μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης των περιπάτων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα δρομολογήσει ο ΚΟΤ από διάφορες πόλεις.

Το φετινό Φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης μονοπάτι για άτομα σε τροχοκάθισμα για τα οποία, αλλά και για τους συνοδούς τους, θα προσφέρεται μεταφορά με ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο.

Η προκράτηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  Δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τη συμμετοχή στα περπατήματα ή για τη μεταφορά με λεωφορείο προς και από τους χώρους εκκίνησής τους.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο διατίθεται από τα κατά τόπους Γραφεία Πληροφοριών του ΚΟΤ, ενώ είναι επίσης αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΚΟΤ.

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και η πανέμορφη ύπαιθρός μας σας περιμένει να την γνωρίσετε από πρώτο χέρι, περπατώντας την!

Έναρξη: Τετάρτη Μαρτίου 15 2017
Λήξη: Κυριακή  Μαΐου 21  2017

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα