ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώην παίκτης του MasterChef σε εστιατόριο στην Πάφο

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Ένα εστιατόριο εμφανίστηκε στον γαστρονομικό μας χάρτη πρόσφατα και μας εξέπληξε ευχάριστα με τις δημιουργίες του. Μιλάμε για το εστιατόριο Chez Mamma Bistro που στεγάζεται μέσα στο boutique hotel Casa Mespilea, στην πόλη της Πάφου.

Το μενού του εν λόγω εστιατορίου έχει επιμεληθεί ο Ηλίας Κιαζόλι, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef 4.

Ο Ηλίας είναι άτομο που έχει δουλέψει αρκετά στο εξωτερικό, με εμπειρία στην Κοπεγχάγη, το Παρίσι και την Ισλανδία, με πρώτο σταθμό του τη Γερμανία και τελευταίο το Λονδίνο.

Δηλώνοντας παλαιότερα ότι του αρέσει πολύ να ταξιδεύει και να μαθαίνει νέα πράγματα, αφού με αυτόν τον τρόπο ανοίγει τα φτερά του και μαζεύει εμπειρίες, ο Ηλίας μάς υποδέχεται στον γαστρονομικό του κόσμο με το νέο μενού που έχει ετοιμάσει για το εστιατόριο Chez Mamma.

Το εστιατόριο κινείται σε μεσογειακές γεύσεις με twist, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα τοπικά υλικά. Στο ρόστερ του εντάσσεται και ένας pastry chef, επίσης εξ Ελλάδος, ο Χρήστος Μούσιαρης.

Να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν από το εστιατόριο έχει περάσει άλλος ένας παίκτης του reality παιχνιδιού μαγειρικής, ο πρώην συμπαίκτης του Ηλία, Ιωάννης Χαραλάμπους.

Για κρατήσεις στο 99683757.