ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψωνίστε καλοκαιρινά και κερδίστε στο The Mall of Engomi

Το καλοκαίρι ξεκινά με έναν σούπερ καλοκαιρινό διαγωνισμό από το The Mall of Engomi που προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του την ευκαιρία να κερδίσουν μία πενθήμερη απόδραση στις μαγευτικές παραλίες της Λευκάδας για δύο άτομα και μεγάλα δώρα σε άλλους 25 τυχερούς.

Όλοι οι καταναλωτές που θα προτιμήσουν για τα ψώνια τους την ευρεία γκάμα καταστημάτων του The Mall of Engomi και θα πραγματοποιήσουν αγορές 50 ευρώ και άνω, συμμετέχουν στον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό.

Ο μεγάλος τυχερός του καλοκαιρινού διαγωνισμού κερδίζει ένα ταξίδι για 2 άτομα για 5 ημέρες για τη Λευκάδα, που συμπεριλαμβάνει αεροπορικά, φόρους, 1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά και 1 χειραποσκευή μέχρι 5 κιλά, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και διαμονή σε ξενοδοχείο για τις ημερομηνίες 28 Αυγούστου με 1η Σεπτεμβρίου! Άλλοι πέντε τυχεροί καταναλωτές θα κερδίσουν από 1 βαλίτσα καμπίνας τρόλεϊ American Tourister San Francisco Line 50 εκατοστών και άλλοι 20 θα κερδίσουν από 1 σετ 3 τεμαχίων αντηλιακών προϊόντων Avene Eau Thermale.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου και ισχύει για όλους όσους επιλέξουν τα καταστήματα του The Mall of Engomi για να κάνουν τα ψώνια τους, αξίας από 50 ευρώ και πάνω. Οι μεγάλοι νικητές θα αναδειχτούν μετά από κλήρωση και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Το The Mall of Engomi αποτελεί έναν κεντρικό πολυχώρο για τις περιοχές της δυτικής Λευκωσίας, προσφέρει εμπειρία ψωνίσματος με ποικιλία καταστημάτων, εξυπηρετεί εκατοντάδες καταναλωτές και συμβάλει στην εκπαίδευση της τοπικής κοινωνίας.