ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Review: This Is Where I Leave You

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σπάνια βρίσκεις μια ταινία που μπορεί να θεωρηθεί δραματική, και με την ίδια ευκολία κωμωδία επίσης. Αυτό είναι το ''This Is Where I Leave You'' που μπορείς να βρεις πλέον στο Netflix. 

H ταινία εστιάζει σε τέσσερα ενήλικα αδέρφια, που με τον θάνατο του πατέρα τους αναγκάζονται να επιστρέψουν στο πατρικό τους σπίτι και να ζήσουν μαζί για μια εβδομάδα μαζί με την μητέρα τους. Μαζί τους είναι οι νυν σύντροφοί τους, εμφανίζονται διάφοροι πρώην και κάποιοι που... έφυγαν νωρίς. Πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Tina Fey, Adam Driver και Corey Stoll, με την Jane Fonda στο ρόλο της μητέρας τους, και τους Rose Byrne, Kathryn Hahn, Connie Britton, Timothy Olyphant, Dax Shepard, Ben Schwartz, Abigail Spencer κ.ά. να τους πλαισιώνουν. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Είναι μια ταινία που έλαβε ανάμεικτες κριτικές με πολλούς να πιστεύουν πως το λαμπερό καστ μπορούσε να λάμψει ακόμα περισσότερο αν το σενάριο ήταν καλύτερο. Δεδομένου ότι το καστ είναι αυτό που θα σε τραβήξει στην ταινία αυτή, ''ναι'' το σενάριο θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είναι όμως μια ταινία ευχάριστη, παρά τον δραματικό της χαρακτήρα, με τους πρωταγωνιστές να δένουν όμορφα μαζί και την Jane Fonda να είναι η Jane Fonda. Περιλαμβάνει ανθρώπινες ιστορίες που θα μπορούσε να ζήσει ο καθένας, κωμικές στιγμές και θεωρίες που θα σε αγγίξουν είτε τις συμμερίζεσαι είτε όχι, με το λίγο παρατράβηγμα που χρειάζεται για να σε κρατήσει σαν κωμωδία. Ωστόσο δεν ξεφεύγει από τα όρια, και γι' αυτό είναι μία ταινία που θα απολαύσεις, μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι.