ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Review: Το ''The Old Guard'' δεν είναι και τόσο καλό τελικά

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ήρθε η ώρα για το ''The Old Guard'', μια ταινία που για κάποιο λόγο είχα στο μυαλό μου σαν κάτι ανάμεσα σε ''Mad Max: Fury Road'' και ''X-Men'', για κάποιο λόγο. Με πρωταγωνίστρια την Charlize Theron, η ταινία ακολουθεί τέσσερις αθάνατους μαχητές που προσπαθούν να μείνουν undercover. Όταν τους ανακαλύπτουν οι άνθρωποι, που προσπαθούν να αξιοποιήσουν το γενετικό υλικό τους, πρέπει οπωσδήποτε να αντισταθούν και να πολεμήσουν. 

Δες το τρέιλερ. 

To ''The Old Guard'' κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο και με 6.6/10 αστεράκια στο IMDb, φαντάστηκα θα ήταν μια ευχάριστη περιπέτεια δράσης.

Όχι, δεν είναι. 

Είναι μια ταινία που για δύο ώρες και κάτι σου προσφέρει δράση αλλά όχι με τρόπο ώστε να σε κρατήσει. Ξεκινά και σύντομα ξεκινά η δράση, μετά σταματά, μετά ξεκινά, μετά σταματά για αρκετή ώρα, μετά ξανά. Γενικά, δεν καταφέρνει να σε τραβήξει γιατί στα ενδυάμεσα βαριέσαι. Η Theron μάς έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο φανταστικά μπορεί να υποδυθεί δυναμικούς χαρακτήρες, από το ''Monster'' μέχρι το ''Mad Max'' και το ''Bombshell''. Ωστόσο εδώ είναι υπερβολικά υπερβολικοί. Το στόρι είναι ενδιαφέρον σαν σκεπτικό, η εκτέλεση είναι μέτρια, η σκηνοθεσία αδιάφορη. Καταντάς να κάθεσαι να περιμένεις την επόμενη σκηνή δράσης μπας και περάσεις καλύτερα.