ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σημαντικές βραβεύσεις για τα Louis Hotels

Η Louis Hotels επιβραβεύεται κάθε χρόνο από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στον κόσμο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει, καθώς και το συνολικό επίπεδο ικανοποίησης, στοιχεία τα οποία αξιολογούνται από τους ίδιους τους τουρίστες που διαμένουν στα ξενοδοχεία της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε πρόσφατη τελετή που έγινε στο Λονδίνο από τον κολοσσιαίο οργανισμό ΤUI, για δεύτερη συνεχή χρονιά το ξενοδοχείο The King Jason στην Πάφο (φωτο)  βραβεύτηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο στην κατηγορία Best 4Τ Accommodation. Ταυτόχρονα, το  Louis Althea Βeach στον Πρωταρά βραβεύτηκε ως ένα από τα τέσσερα καλύτερα ‘’TUI NORDIC Blue Village – Hotel Overall’’ ανά τον κόσμο για την χρονιά 2015. Επιπρόσθετα, το 4* ξενοδοχείο Louis Kerkyra Golf στην Κέρκυρα βραβεύτηκε στην κατηγορία ‘’Best Thomson Family Resorts Accommodation’’. Με το “Gold Medal Award worldwide’’ βραβεύτηκε και το Louis Phaethon Beach στην Πάφο στην κατηγορία Best 4Τ Accommodation.

Τo Trip Advisor, o μεγαλύτερος και εγκυρότερος ιστότοπος αξιολόγησης υπηρεσιών, δημοσιοποίησε τις 25 κορυφαίες επιλογές των τουριστών για All-Inclusive διακοπές στην Ευρώπη. Σε αυτές τις κορυφαίες επιλογές, το Louis Ledra Beach στην Πάφο κατετάγη στην 4η θέση Πανευρωπαϊκά, προβάλλοντας έτσι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει αλλά και την ίδια την Κύπρο ως ποιοτικό τουριστικό προορισμό.

Ακόμη ένα ξενοδοχείο της Louis Hotels, το Mykonos Theoxenia,  βραβεύθηκε πρόσφατα με 2 σημαντικά βραβεία για το 2015 ως το “Luxury Wedding Destination” & ‘’Luxury Island Resort’’ στα World Luxury Awards που έγιναν στο Hong Kong με βάση τις ψήφους των πελατών μας. 

Τέλος η Louis Hotels βραβεύτηκε ως ξενοδοχειακή αλυσίδα με το βραβείο Business Tourism Sustainability award για την χρονιά 2015 από τον οργανισμό CSTI για την συμβολή της στην αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Louis Hotels με 21 ξενοδοχεία σε όλα τα τουριστικά θέρετρα της Κύπρου και στα Ελληνικά νησιά: Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κρήτη, Ρόδο και Μύκονο ανακαινίζει και αναβαθμίζει συνεχώς τις μονάδες και υπηρεσίες της συντείνοντας και στην ολική αναβάθμιση της Κύπρου και της Ελλάδας ως τουριστικοί προορισμοί. Με 72 χρόνια ιστορίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και οκτώ δεκαετίες εμπειρίας στον τουρισμό, η Louis Hotels παραμένει προσηλωμένη στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους φιλοξενούμενους της.