ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Sky High: Ακόμα μια ληστεία στα must watch του Netflix

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Αν είστε και εσείς φαν του Money Heist, τότε αυτή η ταινία θα σας κρατήσει ευχάριστη παρέα για κανένα δίωρο. Πρωταγωνιστεί ο Miguel Herrán (γνωστός ως Ρίο από το Casa De Papel), ο οποίος ενσαρκώνει τον Angel, ένα νεαρό από ένα φτωχό προάστιο της Μαδρίτης που δουλεύει ως μηχανικός, μπαίνει σε άλλα μονοπάτια, γίνεται ληστής ακριβών αντικειμένων και στόχος ενός ανένδοτου ντετέκτιβ.

Ερωτευμένος με την όμορφη Estrella και με κρυφή του επιθυμία να γίνει μέρος της ελίτ της Μαδρίτης, ο Angel είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να φτάσει στον στόχο του, με τον δρόμο του να είναι μονόδρομος.

Δείτε το trailer

Σίγουρα βλέποντας το τρέιλερ της ταινίας δεν περιμένεις κάτι εξωπραγματικό ή κάτι που δεν έχεις ξαναδεί σε ταινίες, αφού διαθέτει όλα τα «κλισέ» χαρακτηριστικά τέτοιου είδους ταινιών (γρήγορα αμάξια, κομπίνες, έρωτες και ψέματα), ωστόσο τα διαχειρίζεται καλά.

Δεν θα σας κάνουμε κάποιο spoiler, απλώς να αναφέρουμε πως πρόκειται για μια αξιοπρεπή ισπανική πρόταση με καλές ερμηνείες που, αν και μπορεί να μην είναι από τις ταινίες που θα τη θυμάσαι για καιρό, ωστόσο σου κρατά το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκειά της, είναι ψυχαγωγική και με γρήγορο ρυθμό.

Το Sky High είχε μια τεράστια επιτυχία στους ισπανικούς κινηματογράφους στα τέλη του 2020 με το Netflix να αποκτά γρήγορα τα διεθνή δικαιώματα. Το Sky High γυρίστηκε στη Μαδρίτη, τη Βαλένθια και την Ίμπιζα. Η ταινία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix.