ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

STATE: Το απόλυτο clubbing experience, επέστρεψε!

Τις πόρτες του ξανά άνοιξε το βράδυ του Σάββατου το εντυπωσιακά ανακαινισμένο STATE Night Club. Έχοντας ως στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία, το STATE εγκαινιάζει τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας και φέτος ό,τι πιό καινούριο σε ηχητική τεχνολογία και φωτισμό, καθώς και μεγάλους καθρέπτες να «ντύνουν» τους τοίχους και την οροφή του.

Ο νούμερο ένα προορισμός για clubbing και διασκέδαση στην Λευκωσία, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη σεζόν η οποία αναμένεται πιο φαντασμαγορική από ποτέ!

Έχοντας προγραμματισμένα τα καλύτερα events του νησιού, και βέβαια τα πιο hot ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής να εμφανίζονται live το STATE Night Club, υπόσχεται μία απίστευτη εμπειρία.

Με την ίδια διάθεση και με δόσεις πότε ελληνικής, πότε international μουσικής και ηλεκτρονικών beats, οι καλύτεροι Djs του νησιού ανεβαίνουν ξανά στα decks του STATE για να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό και να διασκεδάσουν το κοινό.

Το STATE που ανήκει στον όμιλο Occhio Hospitality Group, αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον απόλυτο προορισμό για clubbing στην πρωτεύουσα. Τοποθετημένο στην καρδιά της Λευκωσίας (Λεωφ. Αλκαίου 23) σε έναν άνετο και μοντέρνο χώρο, που χαρακτηρίζεται από minimal γραμμές, διακριτική πολυτέλεια, εντυπωσιακό φωτισμό και μεγάλες LED οθόνες.

Για να ενημερώνεστε για όλα τα events του STATE επισκεφθείτε τη σελίδα του www.stateclub.com.cy ή Facebook https://www.facebook.com/stateCY . Περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο 22255111.