ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα Boho πικνικ του Picnic Tribe μας έχουν ξεσηκώσει

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Εχθές αργά "τριγυρνώντας" στο Instagram έπεσα πάνω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα. Το όνομα αυτής «Τhe Picnic Tribe». Μια σελίδα που με γύρισε χρόνια πίσω, τότε που ήμασταν πιτσιρίκια και που μόλις έμπαινε οι άνοιξη ετοιμάζαμε καλάθια με λιχουδιές, παίρναμε μια παλιά κουβέρτα ή ένα παλιό τραπεζομάντηλο και κάναμε μικρές αποδράσεις στην φύση για ολοήμερο φαγητό και παιχνίδι. Άλλες φορές παρέα με φίλους άλλες φορές μαζί με τους γονείς μας, ζούσαμε ιδιαίτερες στιγμές γεμάτες διασκέδαση, εξερευνήσεις στην φύση και γεύσεις. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ωραίο το καλοστρωμένο τραπέζι αλλά και το να τρως καθισμένος στη γη είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία που αν μη τι άλλο σε βγάζει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και μένει αξέχαστη. Καθισμένοι λοιπόν κάτω από τα δέντρα, πάνω στο χορτάρι με τα χρώματα της άνοιξης να μας περικυκλώνουν απολαμβάναμε όλα αυτά τα εδέσματα που υπήρχαν μέσα στα καλάθια μας.

Αυτές τις όμορφες αναμνήσεις ήρθε να μου ξυπνήσει το «Τhe Picnic Tribe» το οποίο λειτουργεί εδώ και ένα μήνα, εξυπηρετεί όλη την Κύπρο και προσφέρει ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες σε όμορφες τοποθεσίες. Αν λοιπόν θες να ζήσεις κάτι διαφορετικό είτε παρέα με φίλους, είτε παρέα με τον καλό/ή σου το «The picnic Tribe» διοργανώνει πικ νικ σε Boho στυλ για ζευγάρια και παρέες μέχρι 10 άτομα. Στόχος του είναι να δώσει μια εναλλακτική εμπειρία για έξοδο στην φύση. Μέσα στην σελίδα του σου συστήνει τις ιδανικές τοποθεσίες, εντούτοις έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις τις δικές σου. Όσον αφορά στο φαγητό μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε cheese and wine, brunching, sandwich platter, sweet pleasures και fruit platter. Παράλληλα μπορείς να ζητήσεις να σου διαμορφώσουν και το σκηνικό, διαθέτουν ομπρέλες, καρέκλες παραλίας, φωτογραφική μηχανή με τρίποδο για Instagram photos, εξοπλισμό για cinema εξωτερικού χώρου, μαξιλάρια, τραπεζάκια, βιβλία, Fondue set, αξεσουάρ για το σκυλάκι σου καθώς και διακοσμητικά λουλούδια.

Αν θες λοιπόν έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης μακριά από την φασαρία της πόλης, τότε δεν έχεις παρά να βρεις ένα όμορφο μέρος και να ζητήσεις να σου οργανώσουν το τέλειο πικ νικ. Φαντάσου τώρα να είσαι κάπου ψηλά, να έχεις θέα θάλασσα, ο ήλιος να βασιλεύει, να ξαπλώνεις αναπαυτικά σε μια ξαπλώστρα η απαλή μουσική να μπερδεύεται με τον ήχο των κυμάτων, να απολαμβάνεις πλάτερ με τυριά και αλλαντικά και να δροσίζει τον ουρανίσκο σου δροσερό κρασί σε ένα απίστευτο σκηνικό το οποίο μάλιστα έχεις βρει έτοιμο και δεν έχεις κοπιάσει καθόλου για να το στήσεις και ούτε θα κοπιάσεις για να το ξεστήσεις . Με απλά λόγια ευτυχία…

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το Τhe Picnic Tribe μπορείς να μπεις στο https://www.thepicnictribe.com/  μπορείς επίσης να το βρεις στο Instagram και στο facebook @thepicnictribe

YΓ. Όσον αφορά στις τιμές ξεκινάνε από 100 ευρώ 2-4 άτομα στα περίχωρα της Λευκωσίας και διαμορφώνονται ανάλογα με τα επιπλέον άτομα και την περιοχή που θα επιλέξετε.