ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα Louis Hotels στην πρωτιά της Ευρώπης

Σε μια εποχή όπου ο τουρισμός απέδειξε την δυναμική του ως μία από τις σημαντικότερες κινητήριες δυνάμεις της κυπριακής οικονομίας, η κυπριακή φιλοξενία αναδεικνύεται για ακόμα μια φορά σε έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας διεθνώς .

Πιο συγκεκριμένα, τo TripAdvisor, o μεγαλύτερος ιστότοπος αξιολόγησης υπηρεσιών, δημοσιοποίησε τα ‘’Top 25 hotels in Cyprus’’ για την χρονιά 2016.  Κορυφαίο ξενοδοχείο παγκυπρίως αναδείχθηκε το The King Jason στην Πάφο, μέλος της Louis Hotels, ενώ τα Louis Ledra Beach & Louis Imperial Beach συμπεριλαμβάνονται στην αξιόλογη αυτή βράβευση.  Η κατάταξη έγινε με βάση τις ίδιες τις αξιολογήσεις των τουριστών, γεγονός που αποδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο αποτέλεσμα. 

Η τιμητική αυτή κατάταξη αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η επένδυση σε ουσιαστικές αναβαθμίσεις των μονάδων της Κύπρου αποφέρει αποτελέσματα, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρεται στους φιλοξενούμενους.

H Louis Hotels διαθέτει 21 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Κύπρο και στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το πρόσφατα ανακαινισμένο deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι και μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”.