ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το βιβλίο της εβδομάδας από την εφαρμογή Read: «Θάνατος στο πάρκο»

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Ανέκαθεν αλλά ειδικά τον τελευταίο καιρό με τον εγκλεισμό στο σπίτι, τα βιβλία είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερός μας φίλος. Ενώ καθόμαστε στον αναπαυτικό μας καναπέ, λοιπόν, τα βιβλία έχουν την ικανότητα να μας ταξιδέψουν νοητά και να μας κάνουν να χαθούμε μέσα στις ιστορίες τους.

Για να ξεκινήσει ευχάριστα η εβδομάδα μας, σάς παρουσιάζουμε τη λογοτεχνική μας πρόταση. Γι’ αυτή την εβδομάδα επιλέξαμε μια αστυνομική νουβέλα της Λένας Μαυρουδή Μούλιου, «Θάνατος στο πάρκο».

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Βασισμένο σε βραβευμένες νουβέλες της συγγραφέως και με επίκεντρο εμπορικές και πολιτικές πλεκτάνες, η συγγραφέας ταξιδεύει τον αναγνώστη σε όλη την Ευρώπη.

Ο Σωτήρης, φίλος ενός διάσημου Έλληνα ντετέκτιβ, γράφει όσα έζησε πλάι στον πρώην αστυνομικό. Κατά τη διαλεύκανση διαφόρων υποθέσεων γίνεται φίλος και μέλος της παρέας του πρώην αστυνομικού και καταγράφει από πρώτο χέρι τις αγωνίες και τις προσωπικές στιγμές των μελών της παρέας. Συνδέεται στενά με έναν νεαρό animateur, που κατάφερε να γίνει ο πιο φημισμένος διασκεδαστής, ένας αγαπητός δήμαρχος και διευθυντής του μεγαλύτερου παιδότοπου της χώρας.

Το βιβλίο έχει βραβευτεί στον 35ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της ΠΕΛ.

Κατεβάστε το βιβλίο από την εφαρμογή Read

Λήψη εφαρμογής από Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spp.read&hl=en 

Λήψη εφαρμογής από App Store: https://apps.apple.com/cy/app/read-library/id763522088