ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tο Jimmy’s Kitchen γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια

Τον πρώτο, επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας του, γιορτάζει αυτόν τον Απρίλη το εστιατόριο Jimmy’s Kitchen στην Έγκωμη. Γνωστό για τις γευστικές του συνταγές, φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα υλικά και μαγειρεμένες με αγάπη μπροστά στα μάτια των πελατών του, το Jimmy’s Kitchen προσκαλεί τους λάτρεις του καλού φαγητού να γιορτάσουν τέσσερεις βδομάδες επετειακής γαστρονομικής απόλαυσης σε τιμές δώρο!

Αρχίζοντας από την Δευτέρα 4 Απριλίου, αλλά και κάθε εβδομάδα του Απριλίου, το Jimmy’s Kitchen θα προσφέρει τις τέσσερεις πιο δημοφιλείς του συνταγές στην εορταστική τιμή των €8, σαν μια προσφορά εκτίμησης προς τους εκλεκτούς του πελάτες που αγκάλιασαν την κουζίνα του εδώ και έναν χρόνο.

Την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη απολαύστε το ζουμερό και σπιτικό Jimmy’s signature burger και από τις 11 έως τις 16 Απριλίου τα ανεπανάληπτα λαζάνια του Jimmy που λιώνουν στο στόμα. Την τρίτη εβδομάδα του Απρίλη, γεμιστό καλαμάρι που αγαπήθηκε από πολλούς fans του εστιατορίου, αφού ξεχωρίζει για το άρωμα και τη θεσπέσια του γεύση. Είναι το signature dish που ο οικοδεσπότης Jimmy επέλεξε να προσφέρει στους πελάτες του για την επέτειο των γενεθλίων της κουζίνας του. Την δε τέταρτη και τελευταία εβδομάδα του Απρίλη μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα καινούριο πιάτο έκπληξη από το ανοιξιάτικο μενού του εστιατορίου, που θα ταξιδεύσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
 
Τα γενέθλια γιορτάζονται με φίλους. Έτσι και στο Jimmy’s Kitchen οι πελάτες δεν είναι παρά παλιοί και νέοι φίλοι μιας ζεστής και εγκάρδιας ατμόσφαιρας αλλά και μιας κουζίνας που προσφέρει μοναδικές γαστριμαργικές εμπειρίες με άρωμα σπιτικής νοστιμιάς. Κι όσο για δώρα, αυτά τα προσφέρει το Jimmy’s Kitchen με τις ανεπανάληπτες τιμές των πιάτων που υπογράφει για ένα μήνα προσφοράς και απόλαυσης.

Info
28ης Οκτωβρίου 52, Μακεδονίτισσα, Λευκωσία
Τηλ. 22355580