ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Library/Gin Bar στο 1ο Cyprus Cocktail Festival

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ιδιαίτερα μπαρ της Λεμεσού αφού τον χειμώνα λειτουργεί ως Library και το καλοκαίρι ως Gin Garden. Tο μόνο σίγουρο είναι πως αποτελεί έναν παντός καιρού αγαπημένο προορισμό για night out και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα μπορούσε να λείπει από το Cyprus Cocktail Festival. Η Κλέλια Αριστοτέλους μάς προϊδεάζει για το τι ακριβώς θα παρουσιάσει, ως εκπρόσωπος του Library / Gin Garden.

 

1. Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;     

Η εξερεύνηση προς τα κοκτέιλ άρχισε εκατοντάδες χρόνια πριν. Με την πάροδο τον χρόνων οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους bartenders έχουν αναπτυχθεί κατά πολύ. Με αυτό τον τρόπο κρατάμε το ενδιαφέρον του κόσμου στο να δοκιμάζει και να έχει την περιέργεια να επισκέπτεται τα κοκτέιλ μπαρ.
 
2. Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;

Η ενέργειά του, η ατμόσφαιρα και η εμπειρία που προσφέρεται στον πελάτη. Η εμπειρία προέρχεται τόσο από τις υπηρεσίες όσο και από το προϊόν που σε αυτή την περίπτωση είναι το κοκτέιλ.
 
3. Τι να περιμένουμε από εσένα και το Library Gin Bar στο κοκτέιλ φεστιβάλ;   

Θα προσφέρουμε ένα μικρό δείγμα της φιλοξενίας και της ποιότητας που παρέχει το bar μας. Το signature ποτό που θα προσφέρουμε είναι το The Player.