ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρώτο online bar ονομάζεται... #Staythefuckhome Βar

WIZ TEAM

Mπορεί να ήρθαν τα πάνω κάτω, μπορεί όλη η ζωή μας να μεταφέρθηκε από έξω μέσα και να μας λείπουν ήδη οι μπαρότσαρκες με την παρέα, αλλά το παν στη ζωή είναι να προσαρμόζεσαι στις νέες καταστάσεις. Έτσι λοιπόν αποφασίζουμε ότι δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε την ζωή μας να την ρουφήξει ο καναπές.

Στην προσωρινή -θέλουμε να πιστεύουμε- επαναπροσαρμογή της ζωής μας στα νέα δεδομένα και στην ανάγκη μας να συνεχίσουμε να περνάμε καλά, ήρθε να βοηθήσει η δημιουργική ομάδα «Shishki Collective» από τη Ρωσία η οποία μόλις λάνσαρε το «Stay the Fuck Home Bar». Πρόκεται για το πρώτο ψηφιακό μπαρ που μας παροτρύνει να μείνουμε σπίτι, χωρίς όμως να αφήνουμε την απομόνωση να μας πάρει από κάτω.

Το εν λόγω online bar μπορούν να το επισκεφθούν όλοι ανεξαιρέτως και δίνει τη δυνατότητα να συναναστρέφεστε με τους φίλους σας -ή ακόμα και να κάνετε νέους-μέσω video chat. H διαφορά είναι ότι σε σχέση με τα κλασσικά μπαρ, θα πρέπει αρχικα να πιάσετε θέση στην virtual μπάρα, να σερβίρετε μόνοι σας το ποτό σας και να πιάσετε κουβέντα με την παρέα σας ή τον διπλανό σας. Στο μπορείτε να βρείτε το κεντρικό μπαρ, όπου θα πιείτε το ποτό σας και να γνωρίσετε κόσμο από όλον τον πλανήτη. Παράλληλα διαθέτει και επιπλεόν 11 virtual rooms για ψηφιακό bar hopping ή για να τα πιείτε πριβέ με την παρέα σας.

Βάλτε λοιπόν το ποτό σας, χαλαρώστε καθίστε αναπαυτικά και επισκεφτείτε το μπαρ ΕΔΩ