ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Royal Ballet χορεύει στο άδειο Λονδίνο το νέο τραγούδι των Rolling Stones

WIZ TEAM

Oι χορευτές του Royal Ballet βγήκαν στους άδειους δρόμους κι έξω από εμβληματικούς χώρους που είναι κλειστοί για το κοινό για να χορέψουν τα προφητικά λόγια του τραγουδιού “Life was so beautiful / Then we all got locked down”

Η Μέλανι Χάμρικ, η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ και πρώτη μπαλαρίνα στο American Ballet Theatre που είπε αντίο μετά από 15 χρόνια στον αμερικάνικο οργανισμό, ετοίμασε στη διάρκεια της καραντίνας, που είναι ακόμα σε ισχύ στο Λονδίνο, με τους χορευτές του Royal Ballet ένα βίντεο με το τραγούδι των Rolling Stones, Living in a Ghost Town.

Η Χάμρικ έκανε το βίντεο προκειμένου να προσελκύσει την προσοχή του κοινού στους εργαζόμενους στο μπαλέτο και να βοηθήσει στην ενίσχυσή του. Έτσι οι χορευτές βγήκαν στον δρόμο για να χορέψουν τα προφητικά λόγια του τραγουδιού “Life was so beautiful / Then we all got locked down”.

Το βίντεο με τίτλο Ghost Light, χορογραφήθηκε από τη Μέλανι Χάμρικ και την Τζοάνα Ντεφελίτσε. Παρουσιάζει χορευτές που χορεύουν σε άδειους δρόμους και έξω από εμβληματικούς χώρους που είναι κλειστοί για το κοινό, όπως το Royal Ballet, Covent Garden, το Shakespeare’s Globe, το θέατρο Apollo στη λεωφόρο Shaftesbury και το θέατρο Abbey του Δουβλίνου. Το βίντεο έχει σχεδιαστεί για να ευαισθητοποιήσει το Acting for Other, ένα δίκτυο φιλανθρωπικών οργανώσεων που παρέχει υποστήριξη στους εργαζόμενους του θεάτρου.

Δείτε το βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=FM-amaGuVvw 

Πηγή: Eλculture.gr