ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To The Gym στο 1ο cocktail festival στην Κύπρο

To The Gym έχει ξεχωρίσει για τον ατμοσφαιρικό χώρο του, τα νόστιμα πιάτα του αλλά και για τα πρωτότυπα cocktails! Όλα τα παραπάνω το κατατάσσουν στα 8 κορυφαία bars της Κύπρου που θα συμμετέχουν στο 1ο Cyprus Cocktail Festival.

Ο bartender Σάββας Χ’Ττοφή θα είναι ο εκπρόσωπος του The Gym στο 1o Cocktail Festival και απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις μας όσον αφορά το bartending και τα bars σήμερα, αλλά μας αποκάλυψε και τι θα δούμε από αυτόν την ημέρα του event!

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;

Τα τελευταία χρόνια η σκηνή του μπαρ έχει εξελιχθεί ραγδαία. Έχουν ανοίξει αρκετά κοκτέιλ μπαρ τα οποία προσφέρουν πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες από ό,τι στο παρελθόν. Επίσης αρκετά εστιατόρια και all day μαγαζιά έχουν εντάξει στο δυναμικό τους έμπειρους bartenders, έχουν να παρουσιάσουν μια αρκετά καλή λίστα από κοκτέιλ και έχουν μια πλήρη και ενημερωμένη κάβα ποτών. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει την ανάγκη στον καταναλωτή να αναζητά στους χώρους εστίασης την εμπειρία αυτή που αναφέρεται στο κοκτέιλ.

Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;

Ένα κοκτέιλ μπαρ γίνεται ξεχωριστό εάν καταφέρει να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό του, δηλαδή να καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του στυλ και τον δικό του χαρακτήρα που θα προσδώσει αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Η ατμόσφαιρα του χώρου, η φιλοξενία και η επικοινωνία με τον κόσμο είναι ένα μέρος αυτής της εμπειρίας. 

Τι να περιμένουμε από εσένα και το The Gym στο κοκτέιλ φεστιβάλ;  

Καλή διάθεση και το Glorious Twelfth, ένα νόστιμο κοκτέιλ που έχει ως βάση το Naked Grouse.