ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tο The Mall of Engomi στηρίζει τα Κοινωνικά Πανταπολεία

Το The Mall of Engomi ολοκλήρωσε την εκστρατεία συλλογής τροφίμων με στόχο τη στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων Έγκωμης. Με την συνεισφορά των δημοτών της Έγκωμης και των περιοχών δυτικής Λευκωσίας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για του συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή διαβίωση και παραδόθηκαν στους εκπροσώπους των κοινωνικών παντοπωλείων.

Η εκστρατεία του The Mall of Engomi ξεκίνησε την πασχαλινή περίοδο και έληξε την προηγούμενη εβδομάδα. Η συγκέντρωση τροφίμων, έδειξε την ευαισθησία των κατοίκων της περιοχής και την επιθυμία τους να προσφέρουν στα πιο ταπεινά τραπέζια συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα παρέλαβαν οι εκπρόσωποι των Κοινωνικών Παντοπωλείων Έγκωμης που εντάσσονται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και Αγίων Πάντων. Η εκστρατεία του The Mall of Engomi πρόκειται να στηρίξει περισσότερες από 80 οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια από τους ναούς.

Το The Mall of Engomi εκτός από χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης, προβάλλει και τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα αποδεικνύοντας ότι το κεντρικό μήνυμα «Όλα μαζί, όλα κοντά σου» έχει γίνει πια θεσμός.