ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Upopa Epops από την Αθήνα στο 1ο Cyprus Cocktail Festival

Το Upupa Epops είναι ένα από τα γνωστά και εντυπωσιακά bar της Αθήνας. Ο όμορφος χώρος του που προέκυψε από την ένωση ενός μπακάλικου και ενός γανωματζήδικου, με τα εξαιρετικά cocktails του, σφραγίζουν την εγγύηση για τη διασκέδαση του επισκέπτη, και προφανώς δεν θα μπορούσε να μη συμμετάσχει στο 1ο Cyprus Cocktail Festival στην Κύπρο. Το Upupa Epops θα εκπροσωπήσει ο bar manager Ζάχος Κυρίτσης. Με εμπειρία πολλών χρόνων πίσω από την μπάρα έχοντας φροντίζουν κάθε γουλιά των πελατών να είναι μια μοναδική εμπειρία. Πάρτε μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε από την ομάδα Upupa Epops και τον Ζάχο Κυρίτση στο φεστιβάλ.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;

Η ανάγκη για εξέλιξη και δημιουργία έχει στρέψει το καταναλωτικό κοινό στην εξερεύνηση νέων γεύσεων και συνδυασμών. Η εξειδίκευση των bars και η επιμόρφωση των bartenders σε νέες τεχνικές, ιστορικά γεγονότα και πιο επαγγελματική προσέγγιση και γνώση, έδωσαν νέες επιλογές στους καταναλωτές και ειδικά στα κοκτέιλ, κάτι που δεν υπήρχε παλαιότερα.

Τι κάνει ένα cocktail bar ξεχωριστό;

Οι άνθρωποί του, σε συνδυασμό με την ευγένεια, την καθαριότητα και τον επαγγελματισμό είναι η μυστική συνταγή. Όλα αυτά, μαζί με τις καλές πρώτες ύλες, τη συνέπεια και την αγάπη για τα κοκτέιλ μπορούν να κάνουν ένα cocktail bar ξεχωριστό.

Τι να περιμένουμε από εσένα και το Upupa Epops στο cocktail festival;

Την καλή μας διάθεση και τον επαγγελματισμό μας, γιατί κάθε festival τέτοιου είδους είναι χαρά και διασκέδαση και φυσικά τη στήριξή μας σε μια νέα προσπάθεια. Το cocktail το οποίο έχουμε επιλέξει ονομάζεται The long Purple και είναι μία σύγχρονη εκδοχή του Ramos Gin Fizz. Αποτελείται από σπιτικό παγωτό καϊμάκι, τζιν, νερό από άνθη πορτοκαλιάς και λεμόνι.