ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Who Killed Sara: Μια cool σειρά που σε βάζει μέσα στο μυστήριό της

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Αν είστε από αυτούς που αγαπούν τις σειρές και τις ταινίες με τα οικογενειακά δράματα πλουσίων ή από αυτούς που αρέσκονται στις σειρές μυστηρίου και δολοφονιών, τότε το «Who Killed Sara?» θα γίνει η νέα εμμονή σας.

Μια μεξικανική παραγωγή που κατάφερε να σκαρφαλώσει στο top 10 της πλατφόρμας του Netflix, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις πάλαι ποτέ τηλενουβέλες που κατέκλυζαν την απογευματινή ζώνη κάθε κυπριακού καναλιού.

Αντίθετα, η σειρά αυτή είναι μια σειρά θρίλερ, που έχει μελόδραμα μεν, αλλά και αρκετά καλά στοιχεία μυστηρίου που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Θα σας βάλω λίγο στην υπόθεση της σειράς χωρίς πολλά spoilers.

Όλα ξεκίνησαν το 2001 όταν από ένα ατύχημα σκοτώνεται η ανήλικη Σάρα μπροστά στα μάτια του αδερφού της Άλεξ, του αγοριού της και του αδερφού του αγοριού της. Δεκαοχτώ χρόνια μετά και ενώ κατηγορήθηκε, σύμφωνα με τον ίδιον άδικα, ο αδερφός της αποφυλακίζεται και είναι έτοιμος να εκδικηθεί την πάμπλουτη και πανίσχυρη οικογένεια του αγοριού της αδερφής του και πολύ καλού φίλου του, γιατί θεωρεί πως εκείνοι κατέστρεψαν τη δική του.

Μέσα από συνεχείς αναδρομές στο παρελθόν, η σειρά ξετυλίγει το «κουβάρι» που βρίσκεται πίσω από τον θάνατο της Sara, αλλά και τις σχέσεις μεταξύ των παιδιών της παρέας. Ένοχα μυστικά θα αποκαλυφθούν, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο σημαντικά, κάτι που θα συμβεί και στο παρόν, με πρωταγωνιστές τα ίδια πρόσωπα.

Η σειρά δεν ολοκληρώνεται στα δέκα επεισόδια, αλλά έρχεται στις 19 Μαΐου με τη δεύτερη σεζόν.

Αν και ίσως εντοπίσετε κάποια κενά στο σενάριο (για παράδειγμα, πώς γίνεται ένας 18χρονος που είναι τόσα χρόνια στη φυλακή να εξελιχθεί σε χάκερ που θα ζήλευαν μεγάλες εταιρείες;), ωστόσο πρόκειται για μια πολύ καλή σειρά και ανυπομονούμε για την εξέλιξή της.

Δείτε το trailer.