ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οκτώ bars για τα οποία μιλάνε όλοι φέτος το καλοκαίρι

WIZ TEAM

Η Καθημερινή, σε συνεργασία με το WiΖ Guide, παρουσιάζουν την Κυριακή (6/8) τα «50 Best Bars» της Κύπρου.

Με αφορμή το ένθετο 50 Best Bars, λοιπόν, το οποίο θα αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό για την επόμενή σου έξοδο, φτιάξαμε μια λίστα με ορισμένα καινούργια μαγαζιά τα οποία έχουν αφηχθεί στο νησί πρόσφατα, δίνοντάς μας αφορμές για εξόδους.

Οκτώ cocktail-bars, bar-restaurants και all-day-spots τα οποία σίγουρα έχουνε γίνει talk of the town!

Διαβάστε επίσης: 12 άτομα του χώρου της εστίασης μοιράζονται μαζί μας τα αγαπημένα τους μέρη για ποτό


3 Little Birds Bar

Σε αυτό το ωραίο café-bar με τη 60s αισθητική, εκτός από τις ωραίες μουσικές (blues, jazz, funk) μπορείς επίσης να απολαύσεις ποιοτικό καφέ και διάφορα συνοδευτικά, όπως κέικ της ημέρας, κρουασάν, granola, αλλά και τσιμπήματα όπως σουτζούκο ή σοκολάτα με λουκούμι παφίτικο. Από το απόγευμα οι επιλογές αλλάζουν σε κοκτέιλ και ποιοτικά spirits, τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με αλλαντικά, τυριά, premium ξηρούς καρπούς και άλλα bar bites.

Τηλ. 99271710
Ελλάδος 1 (κάθετη στην Αγίου Ανδρέου), Λεμεσός
ΤΡ-Κ 9.00-01.00


Le Sundeck Robuchon

 

Το νεότερο «αδελφάκι» του L'Atelier Robuchon και του Le Deli Robuchon, βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του τελευταίου και προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσεις υπέροχα signature κοκτέιλ και μια εξαιρετική ποικιλία από τάπας από το εξωτερικό μπαρ μέχρι αργά το βράδυ! Αξίζει να σημειωθεί ότι το Le Sundeck Robuchon, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, είναι το πρώτο του είδους του στον κόσμο.

Τηλ. 23300570
Λεωφ. Αγίας Θέκλας 52, Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δ-ΠΕΜ 18.30-00.00, ΠΑΡ-Κ 18.30-01.00


Sky Lounge / Café Mercedes

Το καλοκαιρινό αδερφάκι του Café Mercedes βρίσκεται πλέον σε νέο χώρο, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λευκωσίας, στο κτήριο της ΠΑΣΥΔΥ. Στην πίσω αυλή του κτηρίου, με το πολύ πράσινο, έχει στηθεί ένα ωραίο σκηνικό, όπου κυριαρχεί το λευκό, ενώ η minimal διακόσμηση αναδεικνύεται πολύ όμορφα με τον προσεγμένο φωτισμό! Από το απόγευμα μπορείς μαζί με το ωραίο ηλιοβασίλεμα να απολαύσεις ωραία κοκτέιλ, κρασί, αλλά και πιάτα to share, ενόσω οι DJs γεμίζουν την ατμόσφαιρα με ωραία lounge ακούσματα.

Τηλ. 99555156
Δημοσθένη Σεβέρη 3, κτήριο ΠΑΣΥΔΥ, Λευκωσία
Δ-ΠΕΜ 19.00-01.00, ΠΑΡ&Σ 19.00-02.00


Alya All Day

Στην Αγία Νάπα, στο κοσμοπολίτικο λιμάνι, βρίσκεται ένας ολόκληρος ροζ κόσμος, ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας. Εκτός από το ολότελα ροζ ντεκόρ με τις εντυπωσιακές καμάρες να αποτελούν μια δυνατή νότα και τις φλοράλ πινελιές για τις απαραίτητες πόζες, στο Alya μπορείτε να απολαύσετε από brunch, καφέ, lunch και dinner, μέχρι κοκτέιλ, παγωτό, milkshakes και γλυκά!

Τηλ. 96026242
Λιμάνι Αγίας Νάπας, επ. Αμμοχώστου
Δ-Κ 09.00-01.00


Bálza

Open air χώρος, στο Μέγαρο Χατζησάββα, στον 7ο όροφο, που εκτείνεται σε 500τμ. Το Balza αποτελείται από δύο μέρη: το bar και το εστιατόριο. Με τη θέα της πρωτεύουσας σε πρώτο πλάνο, εδώ θα απολαύσεις δροσιστικά cocktails, κρασί, χαλαρή ατμόσφαιρα, chill out lounge μουσική και φαγητό μέσω ενός μενού με tapas και finger food. Προτείνουμε τα Balza zuccini, το νιόκι με βοδινή ουρά, αλλά και τη Burrata.

Τηλ. 22253232
Ευαγόρου 2, Μέγαρο Χατζησάββα, Λευκωσία
Δ-Κ 18.00-01.30
 

Rocas Experience

Τοποθετημένο πάνω στη θάλασσα, με πολύ κομψή διακόσμηση και στοιχεία που προσδίδουν έναν εξωτικό χαρακτήρα στον χώρο. Το μενού που φέρει την υπογραφή του Andrew Tzo έχει μεσογειακή κατεύθυνση, με influences από την ιαπωνική κουζίνα, ενώ η γενικότερη φιλοσοφία είναι «light fresh food by the sea». Το εστιατόριο ανοίγει από τις 9.00 και προσφέρεται για καφέ, ποτό, lunch ή dinner, με το φαγητό να συνοδεύεται από κοκτέιλ ή κρασί.

Τηλ. 97511000
Λευκόλας 23, Πρωταράς
Δ-Κ 09.00-02.00 

Cuckoo

Roof top bar στην πλήρως ανανεωμένη Δημοτική Αγορά Λάρνακας, για κοκτέιλ και bites, με κόνσεπτ εμπνευσμένο από το Μαϊάμι και με σαφείς αναφορές σε design ξενοδοχεία της Μυκόνου αλλά και σε αγαπημένα μαγαζιά της Λάρνακας. Το παζλ συμπληρώνει η εναλλακτική μουσική και τα weekend DJ events.

Τηλ. 96329999
Δημοτική Αγορά Λάρνακας, Οδός Νικολάου Ρώσου, Λάρνακα
Κ-ΠΕΜ 18.30-01.00, ΠΑΡ&Σ 18.30-01.30 

Amano Kitchen Bar

Urban drinkery, με ωραία cocktails και γευστικά πιάτα to share, το οποίο αποτελεί μια δυνατή after work πρόταση. Το μενού φέρει την υπογραφή του chef  Χρήστου Νοέλ Bassil, ο οποίος δημιούργησε ιδιαίτερα bites όπως guioza, bao puns, dips και δροσερές σαλάτες, που συνδυάζονται τέλεια με τα ιδιαίτερα cocktails και τα κρασιά. Τα σαββατοκύριακα προσφέρεται brunch.

Τηλ. 99938500
Ευαγόρου 17, Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ απόγευμα, Σ-Κ από το πρωί