ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 σειρές για binge-watching τώρα στο lockdown

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η πραγματικότητα μας πλέον είναι στο σπίτι και ήρθε ο καιρός να κάνουμε catch up με 6 από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων. Οποιοδήποτε κι αν είναι το στυλ σειρών που σου αρέσει, μαζέψαμε 6 σειρές ιδανικές για binge-watching, τώρα που τις περισσότερες ώρες μας τις περνάμε σπίτι. 

Peaky Blinders

Στο επίκεντρο μια διαβόητη συμμορία στο Μπέρμινχαμ του 1919, με αρχηγό τον Tommy Shelby, έναν άντρα αποφασισμένο να ανελιχθεί αγνοώντας οποιεσδήποτε συνέπειες. Ο ντετέκτιβ Chester Campbell, αποστέλλεται από τον Winston Churchill για να καθαρίσει την πόλη από εγκληματίες, συμμορίες κτλ και έτσι έρχεται αντιμέτωπος με τους Peaky Blinders. Διαθέσιμες μέχρι στιγμής είναι 5 σεζόν, με την 6η να έχει προγραμματιστεί. 

Game of Thrones

Η σειρά φαινόμενο έχει ως βασική ιστορία την διεκδήκηση του Σιδερένιου Θρόνου των 7 Βασιλείων. Βασικοί πρωταγωνιστές ο Jon Snow, η οικογένεια Stark και η Daenerys Targaryen, αλλά με ένα τεράστιο καστ να δρα στις 8 σεζόν της σειράς, η ιστορία απλώνεται σε πολλές άλλες, όπως η μάχη με τους White Walkers, την διαδρομή της Arya Stark αναζητώντας εκδίκηση και τις περιπέτειες της Daenerys όσο προσπαθεί να συνθέσει το δικό της στρατό.  

Blacklist

Ένας καταζητούμενος για ένα παράξενο λόγο παραδίνεται στο FBI και προσφέρεται να βοηθήσει στον εντωπισμό και τη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματίων. Ο μόνος του όρος είναι να συνεργαστεί με τη νέα αστυνομικό, Elizabeth Keen. H σειρά ολοκλήρωσε 7 σεζόν με την 8η να τρέχει.

How to Get Away With Murder

Μια καθηγήτρια νομικής σε ένα περίβλεπτο πανεπιστήμιο και οι 5 εκλεκτοί φοιτητές της βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια υπόθεση φόνου αλλά και πολλές άλλες παρόμοιες κατά τη διάρκεια των 6 σεζόν. Οι δικαστικές διαμάχες, οι προσωπικές τους ζωές και πολλά εγκλήματα, στο προσκήνιο του δικαστικού δράματος μυστηρίου. 

Dark

Τρεις σεζόν που ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο και θεωρίες συνωμοσίας που εξαπλώνονται μέσα σε πολλές γενιές. Όλα αρχίζουν μετά την εξαφάνιση ενός παιδιού, στη φανταστική πόλη Winden της Γερμανίας, που φέρνει στο φως μυστικά, σχέσεις, διπλές ζωές και σκοτεινά παρελθόν για τέσσερις οικογένειες της πόλεις. 

Lucifer

Η αστυνομική σειρά φαντασίας ακολουθεί τον Lucifer Morningstar, έναν όμορφο και δυναμικό άγγελο που τον διώχνουν από τον Παράδεισο. Σαν Διάβολος, βαριέται τη ζωή του στην κόλαση γι' αυτό αφήνει τον θρόνο του και φεύγει για Λος Άντζελες όπου συνάπτει σχέσεις με την αστυνομικό Chloe Decker, η οποία τον προσκαλεί να γίνει σύμβουλός της. Στη διάρκεια των 5 σεζόν της σειράς, έρχεται αντιμέτωπος με διάφορες μεταφυσικές απειλές που έρχονται στο Λος Άντζελες. Υπάρχει επίσης μια 6η σεζόν στο πρόγραμμα.