ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 λόγοι για να βγείτε από το σπίτι το weekend

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Αρχές του μηνά, η καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη και εσείς ετοιμάζετε το πρόγραμμα σας για το πού θα βγείτε το πρώτο weekend του μήνα.

Στέκια και αγαπημένα σημεία παντού και εσείς όπως και εμείς αμφιταλαντευόμαστε για το spot που θα μας ταξιδέψει, που θα μας χαλαρώσει, θα μας φιλοξενήσει και θα μας χαρίσει στιγμές μοναδικές.

Για να σας διευκολύνουμε εμείς σάς προτείνουμε τα δικά μας στέκια που θα επισκεφθούμε αυτό το σαββατοκύριακο εάν θέλετε να πάρετε μια εμπνεύσει.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά από Παρασκευή βράδυ μετά την δουλειά, χαλαρά, μας βρίσκει στο Στενορύμι, το ταβερνάκι που είναι κρυμμένο στα στενά σοκάκια της παλιάς Αγλαντζιάς. Εδώ στην περιποιημένη τους αυλή σερβίρει παραδοσιακούς μεζέδες και καλοψημένα κρεατικά με καλές πρώτες ύλες.

Σάββατο ξυπνάμε σιγά-σιγά και ετοιμαζόμαστε για Λάρνακα και συγκεκριμένα στο αγαπημένο Μακένζι για βουτιές και brunch στο Rebuke που πρόσφατα ανανέωσε και το μενού του.

Χαλαρά επιστρέφουμε στο σπίτι και ετοιμαζόμαστε για την νυχτερινή μας έξοδο. Βραδάκι πάμε παλιά πόλη και απολαμβάνουμε τα κοκτέιλ μας στην μοναδική αυλή του Old Powerhouse, αφού πρώτα περάσουμε στα γρήγορα από το Πιάτσα Γουρουνάκι της ανανεωμένης πλατείας Ελευθερίας, για ένα σουβλάκι στα γρηγορα.

Η Κυριακή θέλει χαλάρωση στην θάλασσα και τα καταγάλανα νερά της Αγίας Νάπας μας περιμένουν. Πάμε Nissi Beach και αράζουμε με κοκτέιλ στο χέρι από το Isola

Με τις βουτιές και την καλοπεράση η όρεξη ανοίγει άρα πιάνουμε τραπέζι στη Taverna Nissi, ένα περιποιημένο εστιατόριο που μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ελαφριά πιάτα, δροσιστικά ποτά και κοκτέιλ σε ένα άκρως καλοκαιρινό περιβάλλον.

Γύρω στο μεσημέρι αναχώρηση και επιστροφή σιγά σιγά στην ρουτίνα της καθημερινότητα αφού πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για την επόμενη ημέρα. Όπως πριν κλείσει η μέρα και πας για ύπνο μια στάση για παγωτό είναι ότι πρέπει. Εσύ ξέρεις αυτό που σου αρέσει εμείς επιλέγουμε την αγαπημένη Παγωταρία Papafilippou στην Έγκωμη, πιάνουμε παγκάκι στον διπλανό πεζόδρομο και απολαμβάνουμε αυθεντικό παγωτό για να κλείσει το weekend μας γλυκά.