ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Alain Ducasse Education - «Naturalité»

Η πολυαναμενόμενη επαναλειτουργία του εστιατορίου “Plaza Athénée” του Alain Ducasse τον Αύγουστο του 2014 ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα εκείνης της χρονιάς, στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας.

Καθώς η γαστρονομική του αυτοκρατορία εκτείνεται στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, ο Γάλλος Chef που είναι ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας του glocalization (Glocalization – Think globally, act locally), φαίνεται να μην εγκαταλείπει το ρόλο του ‘μεγάλου ηγέτη’ στη σύγχρονη κοινωνία μας. Έτσι, με την επαναλειτουργία του Plaza Athénée παρουσίασε ένα καινούργιο lunch menu με την ονομασία "Naturalité".

Μ’ αυτό το μενού ο Alain Ducasse αντιπροσωπεύει τη φυσικότητα στην κουζίνα, εμπνευσμένο από την τριλογία ψάρι-λαχανικά-δημητριακά. Όπως δηλώνει ο ίδιος, “υπάρχει η απόλυτη ανάγκη σήμερα για τον άνθρωπο να μεταβεί σε έναν καλύτερο τρόπο διατροφής, σε αρμονία με τη φύση, πιο υγιεινό και πιο φιλικό προς το περιβάλλον”. Καθώς οι παγκόσμιοι πόροι γίνονται σπανιότεροι, καθίσταται αναγκαίο να καταναλώνουμε τρόφιμα πιο “ηθικά και δίκαια”.

Αυτό το νέο concept του Alain Ducasse θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά παγκοσμίως στην Κύπρο, στο χώρο Mitsios Trading Ltd. στο υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την ‘Alain Ducasse Education’.

Μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους επαγγελματίες της γαστρονομίας να γνωρίσουν αυτό που πιστεύεται ότι θα είναι ο “γαστρονομικός φάρος” για το μέλλον.

Info
12-14 Απριλίου 2016,
Mitsios Trading Ltd
Τέφκρου Άνθια 70, Βιομηχανική περιοχή Δαλίου, 2540 Λευκωσία
Για συμμετοχή συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής που θα βρείτε στο www.Cucina.gr   
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Κος Χάρης Χαραλαμπίδης
CEO & Founder
Gastronomy Essentials Ltd.
Tηλ: 00306972444820
gastronomy_essentials@mail.com

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: GASTRONOMY ESSENTIALS LTD.