ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναβαθμισμένη εμπειρία για τη νέα σεζόν, στο Columbia Steak House

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπερήφανα ανοίγει και πάλι τις πόρτες του αυτό τον Οκτώβριο το Columbia Steak House, μετά από μια σύντομη διακοπή εργασιών στις αρχές Ιουνίου, για σκοπούς ανακαίνισης. Το πολυαγαπημένο Steak House στη Λεμεσό δηλώνει πανέτοιμο να υποδεχτεί τη νέα σεζόν με αναβαθμισμένη εμπειρία, νέο Executive Chef, προσεγμένα ανακαινισμένους εσωτερικούς χώρους και την ίδια υπογραφή ποιότητας και γεύσης, που ταλαντεύει εδώ και χρόνια, τις αισθήσεις των πολλών πιστών οπαδών του.

Αν και αλλάζουν πολλά, παραμείνουν ακέραιες οι αξίες που το έχουν καθιερώσει, ως μια αναμφισβήτητα πρώτης τάξεως επιλογή, για αυτούς που λατρεύουν το ασυναγώνιστα καλοφτιαγμένο φαγητό και θέλουν να μετατρέψουν κάθε casual, επίσημη, ρομαντική, ή ακόμη και επαγγελματική συνάντηση, σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά εντυπωσιακό τζάκι που δημιουργεί την τέλεια ζεστή ατμόσφαιρα για τους επερχόμενους χειμερινούς μήνες, το Columbia Steak House εισάγει και νέο μπαρ για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα εκλεκτό κοκτέιλ ή after dinner ποτό. To εστιατόριο προχώρησε και σε επέκταση της ανοικτής κουζίνας, παρουσιάζοντας με απόλυτη διαφάνεια, τη διαδικασία προετοιμασίας φαγητού, στους πελάτες του. Το νέο look συμπεριλαμβάνει και ολοκαίνουρια γυάλινη κάβα που καλωσορίζει κομψά τους επισκέπτες στην είσοδο, με ψαγμένα κρασιά, από όλο τον κόσμο.

Το ιδιαίτερο μενού του Columbia Steak House συμπεριλαμβάνει και μερικά νέα πιάτα, διατηρώντας όμως τα κλασικά best sellers και τα ίδια ακριβώς περίφημα Black Angus steaks, που έχουν ήδη κλέψει καρδιές και εντυπώσεις θαμώνων, από κάθε γωνιά του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 25 278000 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.columbiaplaza.com/columbia-steak-house.