ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακαλύψαμε τα πιο νόστιμα και υγιεινά γλυκά της πόλης

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Mε το που ανοίξεις την πόρτα και κάνεις το πρώτο βήμα μέσα στο μαγαζί νιώθεις μια αίσθηση φρεσκάδας να σε κατακλύζει. Ο λόγος για το κατάστημα Get Fresh που βρίσκεται στην Ανδρέα Δημητρίου 4Δ στο κέντρο της Λευκωσίας. Η διακόσμηση, το ευγενικό προσωπικό, το διακριτικό πράσινο χρώμα που επικρατεί στον χώρο,  το ζωγραφισμένο κόκκινο τρακτέρ στον τοίχο, τα λιτά έπιπλα και φυσικά τα προϊόντα, που είναι όλα φρέσκα και υγιεινά, συνέβαλαν στην δημιουργία αυτής της μοναδικής αίσθησης!

Εδώ λοιπόν είναι ο παράδεισος όσων λατρεύουν την υγιεινή διατροφή και όχι μόνο. Ξεχωρίσαμε τα γλυκά του Get Fresh τα οποία κατάφεραν να απογειώσουν του γευστικούς μας κάλυκες χωρίς κανένα αίσθημα ενοχής! Ιδιαίτερη αίσθηση μας έκαναν τα brownies με φασόλια και σιρόπι αγαύης τα οποία πραγματικά δεν είχαν καμία διαφορά από τα αυθεντικά brownies. To επιδόρπιο με σοκολάτα, γάλα καρύδας σπόρους chia και κομματάκια φρέσκιας φράουλας μας έκανε να παραμιλάμε. Ενώ ενδιαφέρον ήταν και το καταπράσινο κέικ με σπανάκι και φιστίκια.

Διάφοροι ενεργειακοί, αποτοξινωτικοί και  με αντιφλεγμονώδη δράση χυμοί προσγειώθηκαν στο τραπέζι μας και συνόδευσαν τα επιδόρπια μας, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ότι παρασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρούν όλες τους τις βιταμίνες για αρκετές μέρες.

Φεύγοντας διαλέξαμε τις ολόφρεσκες vegetarian σαλάτες μας για το σπίτι και τους χυμούς της εβδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Get fresh είναι μια εξαιρετική επιλογή και τα Σαββατοκύριακα μιας και από τις 9 μέχρι τις 4 σερβίρει νόστιμο branch και ότι αν δεν έχεις χρόνο να βρεθείς εκεί υπάρχει και η επιλογή του delivery!


Ιnfo
Get Fresh
Ανδρέα Δημητρίου 4Δ, Λευκωσία
Tηλ.77111111