ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακαλύψαμε το Kleidi για ευτυχισμένες βραδιές

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Λατρεύω να τριγυρνάω στο νησί, να το βλέπω με τον ενθουσιασμό ενός επισκέπτη και να ανακαλύπτω όμορφες γωνιές που έχουν ικανότητα με έναν μαγικό τρόπο να με ταξιδεύουν σε άλλα μέρη με την διακόσμηση και τις μουσικές τους. Έτσι ακριβώς ένιωσα όταν τριγυρνώντας Παρασκευή βράδυ με την παρέα μου στα δρομάκια της Λάρνακας πέρασα έξω από το Kleidi. Κοντοσταθήκαμε βγάλαμε φωτογραφίες και συμφωνήσαμε μετά το φαγητό να κλείσουμε την βραδιά μας εκεί. Όντως μετά από λίγη ώρα περνούσαμε την πόρτα αντικρύζοντας ένα υπέροχο vintage σκηνικό το οποίο ντυνόταν μοναδικά με μουσική salsa.  Καθώς διασχίζαμε τον χώρο παρατηρώντας με ενδιαφέρον την κάθε λεπτομέρεια νιώσαμε να μας διαπερνάει μια όμορφη ενέργεια . Κάτσαμε στην αυλή που βρισκόταν στο πίσω μέρος. Μια αυλή που περιτριγυριζόταν από παλιά μισογκρεμισμένα αρχοντικά τα οποία συνέθεταν ένα ιδιαίτερο σκηνικό.

Ήμουν σίγουρη πίσω από αυτό το στέκι κρυβόταν μια ωραία ιστορία και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδιοκτήτρια … και δεν έπεσα έξω.

Η Ani Bogosian είναι ένα νέο κορίτσι Αρμένικης καταγωγής. Πριν τέσσερα χρόνια περίπου έκανε ένα ταξίδι στην Ινδία που άλλαξε την κοσμοθεωρία της. Γυρνώντας πίσω απολύθηκε από την δουλειά της γεγονός που της προκάλεσε θλίψη. Έχοντας αφθονο χρόνο για απολογισμό και σκέψεις μπήκε σε μια διαδικασία να συγκρίνει την ζωή εδώ στην Κύπρο με την ζωή στην Ινδία. Διαπιστώνοντας την αφθονία και τις ευκαιρίες που υπάρχουν εδώ αποφάσισε ότι θα πρέπει να κάνει κάτι να αλλάξει ριζικά την προσωπική της κατάσταση. Είχε δουλέψει χρόνια σε ξενοδοχεία, είχε εμπειρία στον χώρο της εστίασης και ήταν μια δουλειά που της άρεσε πολύ. Αποφάσισε λοιπόν να ασχοληθεί με αυτό, να ανοίξει ένα δικό της μαγαζί το οποίο θα βασίζεται στο προσωπικό της στυλ. Δεν είχε αρκετά χρήματα, προσπάθησε να βρει συνέταιρο δεν τα κατάφερε, επιχείρησε να πάρει δάνειο από τις τράπεζες αλλά ήταν αδύνατο να γίνει αυτό όντας άνεργη, έτσι με πείσμα ξεκίνησε την διαδικασία μόνη της με τα λίγα χρήματα που είχε. Το μαγαζί φτιάχτηκε όπως λέει κι η ίδια σιγά-σιγά, καρέκλα- καρέκλα.

Έτσι λοιπόν η Αni δημιούργησε ένα υπέροχο bar, με πάθος και μεράκι το οποίο είμαι σίγουρη ότι αν βρεθείς εκεί θα γίνει στέκι σου.

Αν πας σου προτείνω να δοκιμάσεις τo Gay Queens ένα ιδιαίτερο cocktail με βάση το τζιν, με φρέσκο λεμόνι, τριαντάφυλλο και soda.

Info
Κledi Bar
Kωνσταντίνου Καλογερά 73 Λάρνακα
Tηλ. 96819921