ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακοίνωση από την Columbia Restaurants

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ασφάλεια και η προστασία των εργαζομένων και των πελατών, για την Columbia Restaurants ήταν και είναι υψίστης σημασίας και αποτελεί μια από τις βασικότερες μας προτεραιότητες. Για το λόγο αυτό η Εταιρεία εφαρμόζει τους πιο αυστηρούς κανόνες και διαδικασίες ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου των συνεχών απολυμάνσεων σε όλες τις εγκαταστάσεις μας, το συνεχή έλεγχο των εργαζομένων και την απόλυτη διατήρηση των κανόνων, όπως απορρέουν από τα διατάγματα των αρμόδιων αρχών.

Στα πλαίσια των πιο πάνω ενεργειών όλο το προσωπικό του Ομίλου Columbia υποβλήθηκε σε εργαστηριακές αναλύσεις, όπου ένα μέλος του προσωπικού που εργάζεται στο Τμήμα Υποδοχής του Columbia Plaza, εντοπίστηκε ως θετικό στην νόσο COVID-19.

Ως αποτέλεσμα, το εν λόγω επιβεβαιωμένο κρούσμα, έχει τεθεί άμεσα σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως επίσης και όλα τα πρόσωπα που έχουν έρθει σε στενή επαφή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το εν λόγω μέλος του προσωπικού μας είναι καλά στην υγεία και ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντα του.

Η Εταιρεία σε συνεννόηση με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες έχει προχωρήσει άμεσα σε απολύμανση όλης της εγκατάστασης από εγκεκριμένο εξειδικευμένο συνεργείο και εφαρμόζονται αυξημένοι έλεγχοι για την αποτελεσματικότητα της απολύμανσης σε όλες τις επιφάνειες και τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων.

Στο σημείο αυτό θεωρούμε σημαντικό να ενημερώσουμε του εκλεκτούς μας πελάτες ότι το προσωπικό μας ακολουθούσε όλους τους κανόνες ατομικής προστασίας, συμπεριλαμβανομένου της κοινωνικής απόστασικοποίησης,της χρήσης μάσκας και γαντιών. Ως εκ τούτου κανένας πελάτης μας δεν αναμένουμε να έχει επηρεαστεί.

Επιπρόσθετα, η Εταιρεία μας προκειμένου να αντιμετωπίσει καταστάσεις που πιθανόν να προκαλέσουν κίνδυνο για την ασφάλεια του προσωπικού και των τροφίμων, εφαρμόζει τα πιο κάτω:

  • Σχέδιο δράσης για αντιμετώπιση των ύποπτων, εκτεθειμένων και επιβεβαιωμένων περιστατικών
  • Πιστοποιημένο σύστημα κοινωνικής ευθύνης και διαχείρισης της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων
  • Σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας του προσωπικού

Θέτουμε την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού, τη δημόσια υγεία και την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας ως προτεραιότητα. Στην εταιρεία Columbia Restaurants Ltd έχουμε δράσει προληπτικά. Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους εκλεκτούς μας πελάτες χωρίς συμβιβασμούς στα θέματα ασφάλειας υγείας και ποιότητας.