ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξε το Clubhouse at Navarino

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το Clubhouse at Navarino.
Περισσότεροι από 250 καλεσμένοι ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το  πρωτοποριακό, για τα κυπριακά δεδομένα, ιδιωτικό club “The Clubhouse”.

Στον προσφάτως ανακαινισμένο χώρο του εμβληματικού εστιατορίου Navarino, μέλη και υποψήφια μέλη του Clubhouse συναντήθηκαν με στόχο μια πρώτη γνωριμία με το Club αλλά και την ανταλλαγή ιδεών για τις μελλοντικές του δραστηριότητες.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το club, τη φιλοσοφία και την ιδέα πίσω από τη δημιουργία του υπό τους ήχους όμορφης μουσικής. Όλοι απόλαυσαν τις ειδικά δημιουργημένες για τη βραδιά λιχουδιές από το μενού του Νavarino, υπέροχα κοκτέιλ και ποτά από την πλούσια κάβα του.

Το Clubhouse από τις 11 Μαρτίου  και για ένα μόνο μήνα ανοίγει κανονικά για  όλο το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16.00-24.00. Kάθε Παρασκευή θα υπάρχει ζωντανή  μουσική. Ακόμη, από τις 18.30 έως τις 20.00 καθημερινά (happy hour) όλα τα ποτά θα προσφέρονται στη μισή τιμή.

Μετά το Πάσχα όμως το Clubhouse θα λειτουργεί αποκλειστικά για τα μέλη του και τους καλεσμένους τους. Τα μέλη θα μπορούν να απολαμβάνουν εκδηλώσεις, εκδρομές, ειδικές θεματικές βραδιές και όλες τις δραστηριότητες που θα οργανώνονται από το ίδρυμα. Επίσης τόσο τα μέλη όσο και οι καλεσμένοι τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, διαλέξεις, καθώς και σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς επιστήμονες, ιστορικούς, καλλιτέχνες κ.λπ.

Στόχος της δημιουργίας του Clubhouse είναι να προσθέσει ποιότητα και ψυχαγωγία στην καθημερινότητα των μελών του. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που φιλοδοξεί να προσφέρει σε ανθρώπους που ζουν στην Κύπρο ή την επισκέπτονται συχνά, έναν ζεστό και ποιοτικό χώρο συνάντησης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το club και τον χώρο που στεγάζεται, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.clubhouseatnavarino.com ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22350520 και στο email clubhouseatnavarino@gmail.com