ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρωμα Χριστουγέννων στο Jimmy’s Kitchen

Το Jimmy’s Kitchen στην Έγκωμη φόρεσε τα γιορτινά του και σας περιμένει για αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες και τις γιορτές.

Η κουζίνα του Jimmy ντύθηκε στα γιορτινά και πρόσθεσε καινούρια πιάτα για τις κρύες μέρες του χειμώνα και των γιορτών όπως ολόφρεσκες σούπες από κολοκύθα, πράσο, πατάτα και μπρόκολο αλλά και την signature σούπα minestrone του Jimmy. 

Οι προτάσεις συνεχίζονται με προσθήκη στα starters των υπέροχων γεμιστών μανιταριών Portobello με γραβιέρα και λούντζα, την σαλάτα με κινόα, αλλά και το θεσπέσιο ριζότο μανιταριών με παρμεζάνα στην γκάμα των κυρίως πιάτων του εστιατορίου.

Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα γίνεται; Μα φυσικά δεν γίνεται.  Μην ξεχάσετε λοιπόν να δοκιμάσετε το νέο σουφλέ σοκολάτας του εστιατορίου που σερβίρεται με παγωτό βανίλιας και φρούτα του δάσους.

Για μια αλλιώτικη έξοδο για τα εταιρικά σας γιορτινά γεύματα το Jimmy’s Kitchen ετοίμασε τρία Χριστουγεννιάτικα μενού από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την τσέπη σας και τις γεύσεις που προτιμάτε.

Στις 26 του μήνα Δεκέμβρη το Jimmy’s Kitchen ετοίμασε για σας ένα γιορτινό δείπνο gala τεσσάρων πιάτων. Το γιορτινό ταξίδι γεύσεων ξεκινά με αρωματική σούπα από γαρίδες και θαλασσινά, συνεχίζει με ψημένο ροδάκινο με προσιούτο αναρή και μαρμελάδα λεμονιού, βοδινό φιλέτο σε μαύρη μπύρα και χαρουπόμελο συνοδευόμενο από πουρέ μπρόκολου και κολοκύθας και τελειώνει με πάβλοβα εξωτικών φρούτων σε σως από cognac. Στην τιμή περιλαμβάνεται αφρώδες κρασί  καλωσορίσματος και 1 μπουκάλα κρασί ανά δύο άτομα. 

Καλές γιορτές λοιπόν από μια κουζίνα όπου το φαγητό μαγειρεύεται με αγάπη από την καρδιά.

Info
28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη
Για να κρατήσετε το δικό σας τραπέζι για την ξεχωριστή αυτή βραδιά, τηλεφωνήστε στο 22355580 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.