ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασημένιο γούρι από την Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσία

Mια ομάδα 5 μαθητών και 3 καθηγητών του Κλάδου Εφαρμοσμένων Τεχνών της Α’ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας δραστηριοποιούνται στον τομέα της μαθητικής επιχειρηματικότητας με την επωνυμία AesthetiCy Designs. Μέρος των δραστηριοτήτων τους είναι ο σχεδιασμός και παραγωγή χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων με τα στοιχεία του πολιτισμού μας ως πηγή έμπνευσης.

Με έμπνευση το ειδώλιο του Πωμού, ξεκινήσαν από το 2016 τον σχεδιασμό, παραγωγή και προώθηση αντικειμένων σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων, τα οποία προωθούνται αυτή τη στιγμή μέσω των πωλητηρίων των αρχαιολογικών χώρων.

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος Junior Achievement (μαθητική επιχείρηση) για το 2017 σχεδίασαν και κατασκεύασαν το μενταγιόν / βραχίολι Γούρι 2017 εμπνευσμένο επίσης από το ειδώλιο του Πωμού, όπου το προωθούν μέσα στα πλαίσια του "Πάφος 17 ως αναμνηστικό κόσμημα επίσης σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων προωθούνται αυτή τη στιγμή μέσω των πωλητηρίων των αρχαιολογικών χώρων.

Τιμή πώλησης:
Ασημένιο γούρι σε βραχιόλι ή μενταγιόν: 15 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες
fhttps: //www.facebook.com/aestheticy/
https://aestheticycy.wixsite.com/aestheticy

* Το σαββατοκυρίακο 25-26 Μαρτίου θα βρίσκονται μαζί με άλλες 25 ομάδες μαθητών από σχολεία της Κύπρου, στο Mall of Cyprus όπου θα παρουσιάζουν και θα πωλούν το κόσμημα / γούρι.