ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ατμόσφαιρα Χριστουγέννων για παιδιά που έχουν ανάγκη

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα των Andrey και Julia Dashin υπόσχεται πολλές εκπλήξεις μέσα από την πρώτη του χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκστρατεία, που θα βοηθήσει τους γονείς να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για τα παιδιά τους, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που αρκετές οικογένειες αδυνατούν να το κάνουν αυτό, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών.

Κάθε παιδί κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων προσμένει ένα ξεχωριστό δώρο από τον Αϊ Βασίλη ή τουλάχιστον από την οικογένεια του. Έως τις 12 Ιανουαρίου 2015, μέσα από την ενέργεια “Γράμμα στον Αϊ Βασίλη”, το ίδρυμα των Andrey και Julia Dashin με μεγάλη του χαρά θα προσφέρει σε όλα τα παιδιά που θα στείλουν το δικό τους γράμμα το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα ζητήσουν ή κάτι εναλλακτικό αν αυτό δεν είναι εφικτό. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να αποστείλουν το δικό τους γράμμα προς τον Αϊ Βασίλη στο Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin’s Foundation.

Το γράμμα μπορεί να έχει οποιαδήποτε μορφή και θέμα και μπορεί να περιλαμβάνει ζωγραφιές και φωτογραφίες. Πρέπει να είναι γραμμένο στο χέρι, να μην υπερβαίνει τη μία σελίδα μήκους Α4 και να συνοδεύεται από γραπτή συγκατάθεση του γονιού ή κηδεμόνα και την ταχυδρομική διεύθυνση του παιδιού. Μπορεί να σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@dashinfoundation.org, στο φαξ 25-246220 ή στην ταχυδρομική διεύθυνση Λάμπρου Κωνσταντάρα 35, Κάτω Πολεμίδια, 4156, Λεμεσός.

Σε συνέχεια της πιο πάνω ενέργειας, τα παιδιά που θα στείλουν γράμμα στον Αϊ Βασίλη θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και στο διαγωνισμό “Ο Αϊ Βασίλης Έρχεται!”. Τα καλύτερα, πιο συγκινητικά γράμματα προς τον Αϊ Βασίλη θα βραβευθούν. Οι νικητές όχι μόνο θα λάβουν το χριστουγεννιάτικο τους δώρο, αλλά ο Αϊ Βασίλης θα τους επισκεφθεί προσωπικά στο σπίτι τους τις μέρες των Χριστουγέννων για να τους το παραδώσει. Ο διαγωνισμός λήγει στις 24 Δεκεμβρίου 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδρυμα, που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει περίπου 200,000 ευρώ, θα συνεχίσει να στηρίζει την κυπριακή κοινωνία με ένα ετήσιο προϋπολογισμό περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ. Σκοπός του είναι να συνεχίσει να προσφέρει δωρεές χρηματικών ποσών, αξιολογώντας πολύ προσεκτικά τα πρόσωπα που θα επιλέγονται γι’ αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πάνω ενέργειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος http://www.dashinfoundation.org/