ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό το κουτούκι λειτουργεί με την λογική του... «Ολόφρεσκα και όποιος προλάβει»

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Η λέξη κουτούκι στα τούρκικα σημαίνει «κούτσουρο». Αρχικά, σύμφωνα με το λεξικό, ήταν χαρακτηρισμός μεθυσμένου, από τη φράση kütük gibi, κατά λέξη «σαν κούτσουρο», που σήμαινε τύφλα στο μεθύσι. Στις μέρες μας το κουτούκι είναι συνυφασμένο με την λιτή - «έλα όπως είσαι» - απέριτη διασκέδαση. Μικρά στέκια, που λειτουργούν κατά κύριο λόγο τον Χειμώνα, στεγασμένα σε «ζεστούς» απλοϊκούς χώρους, με cozy διακόσμηση. Σερβίρουν μεζέδες, τσίπουρα, κρασιά ή ζιβανίες και κάπου σε μια άκρη το μπουζούκι ή η κιθάρα συνοδεύουν μια φωνή που κατακλύζει μελωδικά τον χώρο με αγαπημένα λαικά άσματα. Στο κουτούκι συνήθως ξεκινάς χαλαρά και καταλήγεις «kütük gibi» να τραγουδάς με πάθος παρέα με τους μουσικούς.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν τα βρίσκουμε στο Κουτούκι Χάλαντρα που βρίσκεται στον Άγιο Δομέτιο. Πρόκειται για ένα στέκι, με ζεστή παρεΐστικη ατμόσφαιρα το οποίο έχει να σου προσφέρει κάτι επιπλέον πέρα από τους παραδοσιακούς μεζέδες σχάρας. Ο λόγος για τα ολόφρεσκα προϊόντα τα οποία έρχονται κατευθείαν από την φύση στο πιάτο σου. Ο κύριος Αντώνης, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, φροντίζει να προμηθεύεται από τους φίλους του, κόκκινα μανιτάρια, καραόλους και ότι άλλο βγάζει η φύση την εκάστοτε εποχή. Στο μενού μέσα στις επόμενες μέρες θα συμπεριλαμβάνονται και οι βραστές μολόχες αλλά και οι χωστές οι οποίες μαγειρεύονται με ειδική συνταγή και αποτελούν το απόλυτο συνοδευτικό για το ποτό σας.

Παράλληλα στο κουτούκι Χάλαντρα από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με Live λαική μουσική.

Το εν λόγω κουτούκι έχει λοιπόν όλα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για να διασκεδάσεις απλά και γευστικά. Δεν έχεις παρά να κάνεις την κράτηση σου εγκαίρως στο 99698948.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ