ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Brew Story: Αγάπη για καφέ

Το Brew Story μοιράζεται το πάθος και την αγάπη του για τον καφέ

Μια ζεστή καλημέρα, ένα γλυκό χαμόγελο και ένας μυρωδάτος, απολαυστικός καφές αποτελεί το ιδανικό πρωινό ξεκίνημα…αφού η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται!

Η ομάδα του Brew Story στη Δασούπολη μας το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, αφού για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες γέμιζε τα πρωινά μας με αρωματικό χαρμάνι, κερνώντας απολαυστικούς τονωτικούς speciality καφέδες στους οδηγούς που διέσχιζαν την Ανδρέα Αβρααμίδη.
Η πρωινή διαδρομή για τη δουλειά μετατράπηκε για εκατοντάδες οδηγούς σε μια απρόσμενη εμπειρία. Γεύτηκαν και απόλαυσαν εξαιρετικές ποικιλίες καφέδων που το άρωμα τους δελέαζε την όσφρηση και τα συστατικά τους τόνωναν τον οργανισμό για μια δυναμική και ευχάριστη μέρα.

Φιλοσοφία του Brew Story είναι να μοιράζεται το πάθος και την αγάπη του για τον καφέ με όλους εσάς και να σας μυήσει στα μυστικά του, μετατρέποντας την γευστική απόλαυση σε γαστρονομική εμπειρία, που ξεκινά από την παραγωγή μέχρι το καβούρδισμα του.

Αν λοιπόν δεν ήσασταν ανάμεσα στους τυχερούς που εξέπληξαν ευχάριστα τα πρωινά, μπορείτε να απολαύσετε τους speciality καφέδες του Brew Story, Δευτέρα με Σάββατο μέχρι τις 8 το βράδυ στο coffee shop της Δασούπολης στη Λευκωσία, ή να παραγγείλετε στο γραφείο ή στο σπίτι σας, καλώντας απλά για delivery στο 22 264263.