ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Carlsberg Win Tickets

Μπες στο παιχνίδι WIN TICKETS της Carlsberg και κέρδισε Hospitality Packages για αγώνες του UEFA EURO 2016. Η διαδικασία του παιχνιδιού είναι και αυτή... παιχνιδάκι! 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου Carlsberg, να ανακαλύψεις τον μοναδικό κωδικό που βρίσκεται στις συσκευασίες Carlsberg με την ειδική σήμανση -κάτω από το δαχτυλίδι των μεταλλικών κουτιών ή κάτω από το καπάκι των γυάλινων μπουκαλιών- και να τον καταχωρήσεις στο site www.carlsbergeuro2016.com.

Συνολικά 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Hospitality Package για το UEFA EURO 2016, το οποίο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα, διαμονή για δύο άτομα, δωρεάν μεταφορά μεταξύ ξενοδοχείου, αεροδρομίου και γηπέδου και εισιτήρια για δύο άτομα για ποδοσφαιρικό αγώνα του UEFA EURO 2016 στη Γαλλία. Και φυσικά, δωρεάν μπίρες Carlsberg, πριν και μετά τον αγώνα!

Οι 3 τυχεροί, που θα κερδίσουν από ένα Hospitality Package, θα αναδειχθούν ύστερα από κλήρωση, που θα γίνει στις 16/05/2016. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό τόπο όπου πραγματοποιείται ο διαγωνισμός και θα ενημερωθούν από τον διοργανωτή με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, μέσω e-mail ή/ και μέσω τηλεφώνου. Επιπρόσθετα, 16 τυχεροί θα κερδίσουν πλούσια δώρα σε εβδομαδιαίες κληρώσεις, μέχρι και το τέλους του UEFA EURO 2016! Συνολικά, θα κληρωθούν 8 τηλεοράσεις SAMSUNG LED SMART 48” και 8  smartphones SAMSUNG Galaxy S7.

Συνέχισε, λοιπόν, να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου Carlsberg και μην ξεχάσεις να καταχωρήσεις τον κωδικό σου εκεί που γίνεται όλο το παιχνίδι, στο www.carlsbergeuro2016.com. Γιατί αν δεν παίξεις, δεν θα κερδίσεις ποτέ!

Η μπύρα Carlsberg παράγεται και διανέμεται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης.