ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

China Spice: Κλασικά, αλλά κινέζικα

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ένα υπέροχο εστιατόριο, με αυθεντική κουζίνα, ιδανικό όχι μόνο για τους λάτρεις της κινέζικης γαστρονομίας, αλλά και για όσους δεν τολμούν να τη δοκιμάσουν. Αν έχετε στην παρέα σας έναν από αυτούς, ο καλύτερος τρόπος για να του αλλάξετε γνώμη και να τον κάνετε να ακολουθήσει έστω και μια φορά τη δική σας προτίμηση, είναι να δοκιμάσει συγκεκριμένα πιάτα από το διάσημο κινέζικο της Λευκωσίας. Και πιστέψτε μας… δεν θα απογοητευτεί!

Ορισμένα από αυτά, μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα, σε αυτό που ονομάζουμε κινέζικη φιλοσοφία μαγειρέματος. Την ίδια ώρα, για όλους τους υπόλοιπους εξαρτώμενους της, όπως είμαστε εμείς, υπάρχουν οι απολύτως διαχρονικές επιλογές, που δεν είναι άλλες από τα εξαιρετικά dumplings, την πάπια, τα noodles με bean sprouts, τα πιάτα με ginger, οι spicy επιλογές, κτλ.

Το China Spice υπήρξε πρωτοπόρο, πριν από πολλά χρόνια, γιατί ήταν το μοναδικό κινέζικο εστιατόριο στην πόλη μας, του οποίου η διακόσμηση δεν ήταν η γνωστή σε όλους φολκλόρ, με τα λιοντάρια, τα κόκκινα αμπαζούρ, τις κινέζικες πορσελάνες… Αντίθετα, o χώρος ήταν και παραμένει λιτός και σύγχρονος. Αυτό ακριβώς ήταν που έδωσε από την αρχή στο εστιατόριο ένα ξεχωριστό στιλ. Και μαζί, η εξαιρετική ποιότητα του φαγητού που παραμένει η ίδια εδώ και χρόνια, χαρίζοντας του σχετικά εύκολα την πρώτη θέση στην προτίμηση του κόσμου.

Εδώ μπορεί κανείς να συναντήσει τους πάντες. Γνωστούς Λευκωσιάτες, οικογένειες που γιορτάζουν επετείους, γενέθλια κτλ, παρέες που ξέρουν τι θα πει καλής ποιότητας κινέζικο φαγητό. Σε αυτό, αν προσθέσεις και τους βαθμούς Ανταμοιβής που παίρνεις κάθε φορά που πληρώνεις με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, τότε σίγουρα μιλάμε για μια εξαιρετική επιλογή.