ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαγωνισμός της Coffee Island στο Ιnstagram

Η Coffee Island τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και σας καλεί να επισκεφθείτε το κοντινό σας κατάστημα για να γευτείτε απολαυστικούς καφέδες σε μοναδικές ποικιλίες, αλλά και να συμμετέχετε στο διαγωνισμό της στο Ιnstagram (Coffee_Island_Official)!

Από τις 30/9 μέχρι τις 2/10 μπορείτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας με τον αγαπημένο σας Coffee Island καφέ στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #coffeeislandICD και να είστε ένας από τους 10 τυχερούς του διαγωνισμού. Οι 10 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 κούπα Coffee Island και 1 κιλό εκλεκτό καφέ από το καφεκοπτείο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα βρείτε στη σελίδα της Coffee Island στο Facebook.

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι μια γιορτή της ανάδειξης της διαφορετικότητας του καφέ και του πάθους για την ποιότητα που κάθε χρόνο ενώνει τα 75 κράτη μέλη της ICO (International Coffee Organization) και δεκάδες συλλόγους καφέ από όλο τον κόσμο. Ο εορτασμός της συμβολίζει ταυτόχρονα την υποστήριξη σε εκατομμύρια αγρότες παγκοσμίως, η επιβίωση των οποίων εξαρτάται από την καλλιέργεια των αρωματικών αυτών φυτών.

Μέσα από άμεσες συνεργασίες με μεμονωμένους παραγωγούς και συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ, η Coffee Island δημιουργεί αμοιβαίες και επωφελείς σχέσεις, οι οποίες έχουν χαρακτηριστικό στοιχείο τους τον σεβασμό. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει βιώσιμες αλλά και μακροχρόνιες συμφωνίες. Ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ποιοτική μέθοδος συγκομιδής και επεξεργασίας του καφέ καθώς και οι συναλλαγές για τη διάθεση του προϊόντος στο ελληνικό κοινό. Ο γόνιμος διάλογος αλλά και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας είναι δύο ακόμη σημαντικά στοιχεία των συνεργασιών που δίνουν τη δυνατότητα στην Coffee Island να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικό καφέ, διατηρώντας όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προέλευσής του.