ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοφιλές εστιατόριο στην επαρχία Λάρνακας απέκτησε αδελφάκι express

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

«Τα μάλα» … μια έκφραση που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τον Κωνσταντίνο Κατακουζινό στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης. «Τα μάλα» λοιπόν θα πει πάρα πολύ και περιγράφει απόλυτα το ύφος του Bar Restaurant «Τamala» το οποίο βρίσκεται στο Κίτι δίπλα από το αρχαίο μνημείο της εκκλησιας αγγελοκτιστης.

 Πληθωρικές μερίδες φαγητών οι οποίες αποδεικνύουν ότι τελικά η ποσότητα δεν λειτουργεί εις βάρος της ποιότητας.

Στο μενού του θα βρεις μεταξύ άλλων, πλάτερς τυριών και αλλαντικών, σαλάτες, sandwiches και wraps, μακαρονάδες, burgers, όλα σε «γενναίες ποσότητες» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα κρέατα είναι ολόφρεσκα . Kαθώς βραδιάσει το εστιατόριο μετατρέπεται σε ένα «ψαγμένο» Irish bar το οποίο σερβίρει 17 διαφορετικά είδη μπίρας draft αλλά και διάφορες άλλες μπίρες ντόπιων παραγωγών και από το εξωτερικό.

Το «Tamala» μετράει 22 χρόνια λειτουργίας και έχει καθιερωθεί στην περιοχή της Λάρνακας και όχι μόνο μιας και αρκετός κόσμος φεύγει από Λευκωσία και Λεμεσό προκειμένου να βρεθεί εκεί και να απολαύσει τις ξεχωριστές γεύσεις του και τις τεράστιες μερίδες του.

Πρόσφατα μάλιστα απέκτησε και αδερφάκι, «Tamala» express το οποίο λειτουργεί και σαν καφετέρια! Eκεί μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα σου πιάτα από το μενού του «Tamala» κάνοντας την παραγγελία σου  με delivery ή take away. 

Info
Παναγίας Αγγελόκτιστης 15 Κίτι
Τηλ. 24427676
www.tamalacafebar.com