ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δοκιμάσαμε τα νέα pancakes του Gaston Tastes, μαζί με την σεφ

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το Gaston Tastes ανανεώθηκε, λανσάρεται ξανά με ολοκαίνουργιο μενού, που επιμελήθηκε η σεφ Κωνσταντίνα Ιωάννου και γίνεται αυτόματα δυνατός «παίχτης» στις επιλογές μας για brunch.

Με μια γρήγορη ματιά, το δικό μου μάτι έπεσε στα pancakes με red velvet και έτσι φυσικά έπρεπε να τα δοκιμάσω ASAP. Επισκέφτηκα το ανανεωμένο Gaston Tastes στην Έγκωμη, μαζί με την ίδια την σεφ για μια πρώτη δοκιμή του ανανεωμένου μενού. Επιλογές μας ήταν φυσικά τα red velvet pancakes και τα άλλα, με τα φρούτα σαν ένα πιο light πιάτο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για pancakes -το κλασικό μείγμ- καλυμμένα με spread σοκολάτας, με κομμάτια red velvet από πάνω και είναι ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει τελευταία.

Από την άλλη, το δεύτερο πιάτο, ήταν pancakes με φρούτα εποχής, μαρμελάδα από φρούτα του δάσους, διακριτική κανέλα και συρόπι σφενδάμο. Ομολογουμένως, εγώ για το red velvet είχα πάει αλλά και τα δύο ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Η μαρμελάδα -που συνήθως δεν προτιμώ- είναι τόσο διακριτική όσο χρειάζεται για να δέσει και να εξυψώσει την γεύση των φρούτων και στο σύνολο είναι ένα υπερβολικά νόστιμο και light πιάτο για brunch.

Αν λατρεύεις και εσύ το brunch και ψάχνεις έναν νέο χώρο με νόστιμα πιάτα, δοκίμασε το Gaston Tastes. Αν δεν έχεις όρεξη για pancakes, όμως, το μενού περιλαμβάνει επιλογές από σπιτική granola, αβγά τηγανητά, σκραμπλ ή ομελέτα, διάφορα αλμυρά, ζεστά και κρύα σάντουιτς, τορτίγιες, υγιεινά pots, vegan επιλογές και σαλάτες.

Εναλλακτικά μπορείς να παραγγείλεις μέσω Foody ή Wolt.

Info
Τηλ. 22780777
25ης Μαρτίου 22Α, 2408 Έγκωμη, Λευκωσία
Δ-Κ 06.00-17.00